Πόσο αξίζει η φωτοβολταϊκή στέγη της Tesla – Tι κέρδη έφερε σε τρεις μήνες (video)

Πόσο αξίζει η φωτοβολταϊκή στέγη της Tesla – Tι κέρδη έφερε σε τρεις μήνες (video)
Tο νοικοκυριό λειτουργεί σχεδόν εκτός δικτύου τις περισσότερες ημέρες
Μια οικογένεια που έχει Tesla Solar Roof τους τελευταίους 3 μήνες παρουσίασε την κριτική της για το έργο σε βίντεο που δείχνει μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα σύμφωνα με το electrek.
Η οικογένεια Neumann από τη Βόρεια Καλιφόρνια είναι οι πρώτοι που τοποθέτησαν Tesla Solar Roof.Η Tesla ξεκίνησε την εγκατάστασή τον Ιανουάριο.
Το Tesla Solar Roof με Powerwalls κοστίζει 83.000 δολάρια.
Υπολογίζουν ότι η ηλιακή εγκατάσταση τους «έσωσε» πάνω από 400 $ κατά τους πρώτους 3 μήνες λειτουργίας.

Όσον αφορά τη συνολική εμπειρία, είναι αρκετά καλά νέα. Είχαν μόνο ένα πρόβλημα με τα Powerwalls λίγες μέρες μετά την ενεργοποίηση του συστήματος και η Tesla το διόρθωσε γρήγορα.


tesla
Μεταξύ της ηλιακής οροφής και του Powerwall, το νοικοκυριό λειτουργεί σχεδόν εκτός δικτύου τις περισσότερες ημέρες. Η μόνη φορά που έπρεπε να τραβήξουν σημαντικά την ηλεκτρική ενέργεια από το δίκτυο ήταν όταν είχαν ένα θερμικό κύμα και λειτούργησαν πολύ το air contition τους (ημέρα καλοκαιριού έναντι κανονικής ημέρας)

Το νοικοκυριό άλλαξε κάποιες συνήθειες μετά το Tesla Solar Roof.
Για παράδειγμα, άρχισαν να κάνουν μερικές από τις πιο απαιτητικές ενέργειες κατά τη διάρκεια των ωρών ηλιακής ακτινοβολίας αντί να τις κάνουν τη νύχτα.
Είχαν επίσης διακοπή ρεύματος και είπε ότι δεν θα το είχαν παρατηρήσει εάν δεν ήταν για την ειδοποίηση της εφαρμογής Tesla

Σε αυτό το σημείο, αποφάσισαν να εξοικονομήσουν λίγη ενέργεια αφού δεν ήξεραν πόσο καιρό θα διαρκέσει η διακοπή.
Συνολικά, οι Neumanns φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένοι με το Tesla Solar Roof.www.worldenergynews.gr

worldenergynews.gr