Χρηματιστήριο & Αγορές

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της Wall – Πως κινήθηκαν Norwegian Cruise Line, Nikola, Oracle, Beyond Meat

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της Wall – Πως κινήθηκαν Norwegian Cruise Line, Nikola, Oracle, Beyond Meat
Υπερδιπλασιάσθηκε η τιμή της μετοχής της εταιρείας κατασκευής φορτηγών με ηλεκτρική μπαταρία και υδρογόνο
Carnival, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean Cruises , οι μετοχές των εταιρειών κρουαζιέρας υποχώρησαν την Τετάρτη 17/6/2020, καθώς οι επενδυτές απέκλεισαν τις πιο επικίνδυνες μετοχές μετά από ένα τριήμερο σερί κερδών.
Οι μετοχές της Norwegian Cruise Line υποχώρησαν κατά 7% και της Carnival Corp. κατά 6,4%. Η Royal Caribbean υποχώρησε σχεδόν 8% χαμηλότερα επίπεδα. Ο Norwegian επέκτεινε την αναστολή των περισσότερων ταξιδιών μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Nikola: Οι μετοχές του κατασκευαστή φορτηγών με ηλεκτρική μπαταρία και υδρογόνο αυξήθηκαν περισσότερο από 3% αφού η Cowen ξεκίνησε την κάλυψη της μετοχής με βαθμολογία απόδοσης. Η εταιρεία είπε ότι είναι «κάτι περισσότερο από μια εταιρεία φορτηγών» και έχει «πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά». Οι μετοχές της εταιρείας έχουν υπερδιπλασιαστεί από τότε που ξεκίνησε διαπραγμάτευση στις 4 Ιουνίου μέσω μιας αντίστροφης συγχώνευσης.

Oracle: Οι μετοχές της Oracle μειώθηκαν 4,8% αφού η εταιρεία λογισμικού ανακοίνωσε απογοητευτικά έσοδα στα δημοσιονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου. Τα έσοδα της Oracle μειώθηκαν 6% στα 10,44 δισεκατομμύρια δολάρια, χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 10,65 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον Refinitiv. Τα κέρδη ανήλθαν στα 1,20 $ ανά μετοχή, σε σύγκριση με τη μέση εκτίμηση των αναλυτών στα 1,15 $.

Beyond Meat: Οι μετοχές της Beyond Meat σημείωσαν άνοδο σχεδόν 8% αφού η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να πωλεί burger χωρίς κρέας στα καταστήματα Walmart και Target σε εθνικό επίπεδο. Εν τω μεταξύ, η Credit Suisse αύξησε τον στόχο τιμών της = Beyond Meat σε 142 $ από 90 $, αποκαλώντας την εταιρεία «καθαρό δικαιούχο» της πανδημίας.

Stitch Fix: Οι μετοχές της Stitch Fix αυξήθηκαν σχεδόν 2,3% μετά την έναρξη της κάλυψης της εταιρείας σχεδίασης ρούχων από την Canaccord Genuity, με βαθμολογία αγοράς. Η Canaccord ανέφερε ότι η Stitch Fix παρουσιάζει «μια συνεπή, συναισθηματικά ελκυστική προσφορά τυλιγμένη σε μια εμπειρία σαν συνδρομή».

Hertz: Η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων σταμάτησε περίπου το μεσημέρι. Η μετοχή αυξήθηκε περισσότερο από 5% νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, καθώς ο πρόεδρος της SEC, Jay Clayton, δήλωσε στο CNBC ότι η ρυθμιστική αρχή έχει προβλήματα με το σχέδιο της Hertz να πουλήσει μετοχές. Ο Clayton είπε ότι η Hertz, η οποία υπέβαλε αίτηση πτώχευσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, γνωρίζει ότι η SEC έχει προβλήμα, αλλά η ρυθμιστική αρχή δεν έχει ακούσει ακόμη την Hertz.

Lowe’s, Floor & Decor: Δύο εταιρείες που συνδέονται με την ανακαίνιση και την κατασκευή κατοικιών αυξήθηκαν την Τετάρτη καθώς αναλυτές της Wall Street αύξησαν τις εκτιμήσεις τους για τις μετοχές. Οι μετοχές της Lowes αυξήθηκαν 3% αφού η Stifel αύξησε τον στόχο τιμών της στα 156 $ ανά μετοχή από 149 $ και η Floor & Decor ενισχύθηκε 3,3% αφού η UBS αύξησε τον στόχο της στα 65 $ ανά μετοχή από 48 $.

United, American, Delta, Southwest: Οι μετοχές των αεροπορικών εταιρειών υποχώρησαν την Τετάρτη μετά από κέρδη τριών ημερών. Η United Airlines υποχώρησε σχεδόν 4% και η American Airlines κατά 3,5%. Η Delta σημείωσε πτώση 2,75% και η Southwest έχασε 2%



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης