Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Baker Hughes: Σε νέο χαμηλό οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ – Μειώθηκαν κατά πέντε σε 279

Baker Hughes: Σε νέο χαμηλό οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ – Μειώθηκαν κατά πέντε σε 279
Αυξήθηκαν κατά δύο οι εξέδρες αερίου
Οι αμερικανικές εταιρείες ενέργειας μείωσαν τον αριθμό των εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου που λειτουργούν σε χαμηλό ρεκόρ για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα, ακόμη και όταν οι τιμές του πετρελαίου ανακάμπτουν από τα ιστορικά χαμηλά επίπεδα και ορισμένοι παραγωγοί επιστρέφουν στην παραγωγή.

Ο αριθμός των εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου των ΗΠΑ, ένας πρώιμος δείκτης μελλοντικής παραγωγής, μειώθηκε κατά πέντε σε χαμηλό όλων των εποχών σε 279 την εβδομάδα έως τις 12 Ιουνίου, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ενεργειακών υπηρεσιών Baker Hughes Co σε σχέση με 690 εξέδρες, ή 71%, κάτω πέρυσι.
Οι εξέδρες πετρελαίου των ΗΠΑ μειώθηκαν κατά επτά σε 199 αυτήν την εβδομάδα, το χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο του 2009, ενώ οι εξέδρες αερίου αυξήθηκαν κατά δύο σε 78.

«Η δραστηριότητα της εξέδρας μπορεί να συνεχίσει να μειώνεται για μερικές εβδομάδες, αλλά η πρόσφατη ανάκαμψη των τιμών του πετρελαίου, εάν διατηρηθεί, θα οδηγήσει σε αντιστροφή κοντά στο τέλος του μήνα», δήλωσε ο James Williams της WTRG Economics στο Αρκάνσας, σημειώνοντας ότι «Η γεώτρηση φυσικού αερίου μπορεί να αρχίσει πριν από το πετρέλαιο. "

Μετά την άνοδο πάνω από 130% τις προηγούμενες έξι εβδομάδες, τα συμβόλαια αργού πετρελαίου των ΗΠΑ διαπραγματεύονταν περίπου 36 δολάρια το βαρέλι την Παρασκευή 12/6/2020, μειώνοντας το συμβόλαιο περίπου 10% αυτή την εβδομάδα και περίπου 40% από την αρχή του έτους.

Οι αναλυτές δήλωσαν ότι αναμένουν από τις αμερικανικές εταιρείες ενέργειας να συνεχίσουν να μειώνουν εξέδρες καθώς περιορίζουν τις δαπάνες για το υπόλοιπο του έτους.
Η παραγωγή αργού πετρελαίου των ΗΠΑ προβλέπεται να μειωθεί στα 11,6 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως (bpd) το 2020 και 10,8 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα το 2021 από 12,2 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα το 2019, σύμφωνα με τις τελευταίες προοπτικές της η Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας των ΗΠΑ (EIA).


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης