Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Baker Hughes: Σε νέο χαμηλό ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου και φυσικού αερίου στις ΗΠΑ

Baker Hughes: Σε νέο χαμηλό ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου και φυσικού αερίου στις ΗΠΑ
Ο αριθμός των εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου των ΗΠΑ, μειώθηκε κατά 17 σε χαμηλό όλων των εποχών σε 284
Οι αμερικανικές εταιρείες ενέργειας μείωσαν τον αριθμό των εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου που λειτουργούν σε χαμηλό ρεκόρ για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα, ακόμη και όταν ορισμένοι παραγωγοί αρχίζουν να αντιστρέφουν τις περικοπές καθώς οι τιμές ανακάμπτουν από τα ιστορικά χαμηλά επίπεδα που προκαλούνται από την πτώση της ζήτησης εν μέσω lockdowns για τον κορωνοϊό.

Ο αριθμός των εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου των ΗΠΑ, ένας πρώιμος δείκτης της μελλοντικής παραγωγής, μειώθηκε κατά 17 ή 6%, σε χαμηλό όλων των εποχών σε 284 την εβδομάδα έως τις 5 Ιουνίου, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ενεργειακών υπηρεσιών Baker Hughes Co.

Είναι 691 εξέδρες, ή 71%, κάτω από αυτή τη φορά πέρυσι και ήταν η πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα που υποχώρησε σε νέο ρεκόρ χαμηλό.

Οι εξέδρες πετρελαίου των ΗΠΑ μειώθηκαν 16 σε 206 αυτήν την εβδομάδα, οι χαμηλότερες από τον Ιούνιο του 2009, ενώ οι εξέδρες αερίου μειώθηκαν κατά μια σε 76, το χαμηλότερο ρεκόρ που σημειώθηκε σύμφωνα με τα στοιχεία του 1987.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης αργού στις ΗΠΑ διαπραγματεύονταν περίπου 39 δολάρια το βαρέλι την Παρασκευή, αύξηση 132% τις τελευταίες έξι εβδομάδες, αλλά εξακολουθούν να μειώνονται κατά 36% από την αρχή του έτους.

Οι παραγωγοί Shale Parsley Energy Inc και EOG Resources Inc ανακοίνωσαν την Τρίτη σχέδια για την αποκατάσταση ορισμένων ή όλων των περικοπών παραγωγής τους.
Στη Βόρεια Ντακότα, οι κρατικοί ενεργειακοί αξιωματούχοι αυτή την εβδομάδα μείωσαν κατά 7% την εκτίμηση της διακοπής της παραγωγής στη δεύτερη μεγαλύτερη πολιτεία παραγωγής πετρελαίου.

Ωστόσο, η παραγωγή που επιστρέφει στο δίκτυο είναι ένα κλάσμα αυτού που έχει περικοπεί, και οι αναλυτές αναμένουν από τις αμερικανικές εταιρείες ενέργειας να συνεχίσουν να μειώνουν εξέδρες για το υπόλοιπο του έτους και να διατηρήσουν τον αριθμό χαμηλά το 2021 και το 2022.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης