Επιχειρήσεις

Με τη ZeniΘ Ερχόμαστε Κοντά και βγαίνουμε…κερδισμένοι

tags :
Με τη ZeniΘ Ερχόμαστε Κοντά και βγαίνουμε…κερδισμένοι
Η ZeniΘ «απογειώνει» τις στιγμές που όλοι ανυπομονούν να ξαναζήσουν προσφέροντας κορυφαία δώρα και μία κορυφαία προσφορά
σε ρεύμα και φυσικό αέριο
Μπες στο erxomastekonta.gr και πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό
H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στέκεται δίπλα σε όλους τους Έλληνες, δίνοντας τη δική της ενέργεια ώστε να επιστρέψουμε πίσω στην καθημερινότητα κερδισμένοι. Εγκαινιάζοντας ένα μεγάλο διαγωνισμό για να κάνει αυτή την αναμονή ακόμα πιο γλυκιά, η ZeniΘ προσκαλεί το κοινό να επιλέξει τη στιγμή που θέλει να ξαναζήσει μαζί με τους αγαπημένους του και να διεκδικήσει ένα κορυφαίο δώρο!
Τι έχει λείψει περισσότερο στον καθένα όλον αυτόν τον καιρό; Είτε πρόκειται για βόλτες στην πόλη με φίλους, εκδρομές, είτε για οικογενειακά τραπέζια, εστιατόρια και μαγαζιά, η ZeniΘ καλεί το κοινό να μπει στο erxomastekonta.gr και να επιλέξει την εμπειρία που προτιμάει να ξαναζήσει για να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό! Οι τυχεροί θα απολαύσουν πλούσια δώρα από τη ZeniΘ που θα τους επιτρέψουν να κάνουν όσα τους είχαν λείψει κατά την περίοδο της παραμονής στο σπίτι, επιλέγοντας ανάμεσα σε ηλεκτρική ψησταριά, ηλεκτρικά πατίνια, tablet, τριήμερο ταξίδι σε προορισμό στην Ελλάδα και δωροκάρτα αξίας 100€.

Ακόμη, επιλέγοντας την κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ, κάθε νέος πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από τη νέα προσφορά της εταιρείας, κερδίζοντας 3 δωρεάν πάγια κάθε χρόνο και σε ρεύμα και σε φυσικό αέριο, καθώς και επιπλέον έκπτωση έως – 30% στο ρεύμα και έως -30% στο φυσικό αέριο!

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε: «Στη ZeniΘ, προσφέρουμε καθημερινά όλη μας την ενέργεια για να στηρίξουμε τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα και να συμβάλουμε στην εθνική προσπάθεια απέναντι σ’ αυτή την πρόκληση. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες πάντα προς όφελος του πελάτη, ενώ με τον μεγάλο διαγωνισμό προσφέρουμε δώρα που θα δώσουν χαρά, μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Παράλληλα, συνεχίζουμε να παρέχουμε κορυφαία εξυπηρέτηση διασφαλίζοντας την υγεία όλων, μέσα από τις νέες «έξυπνες» ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ZeniΘ, καθώς και την άρτια καταρτισμένη ομάδα στα φυσικά μας καταστήματα».



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης