Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Εισαγωγές πετρελαίου από τις ΗΠΑ μέσω Πολωνίας εξετάζει η Λευκορωσία

Εισαγωγές πετρελαίου από τις ΗΠΑ μέσω Πολωνίας εξετάζει η Λευκορωσία
Στα μέσα Ιανουαρίου η κυβέρνηση της Λευκορωσίας απέστειλε εμπορικές προτάσεις για την αγορά πετρελαίου στην Ουκρανία, την Πολωνία , το Καζακστάν, το Αζερμπαϊτζάν και τις χώρες της Βαλτικής

Το ενδεχόμενο να εισάγει πετρέλαιο από τις ΗΠΑ, εξετάζει η κυβέρνηση της Λευκορωσίας, σ΄’υμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το Tass.
Ειδικότερα, θα προχωρήσει στην εισαγωγή ποσοτήτων πετρελαίου μέσω της Πολωνίας και η όλη αυτή συζήτηση θα συνεχιστεί μετά την άρση της καραντίνας.
«Νομίζω ότι όταν αρθεί η καραντίνα στην Πολωνία, θα αρχίσουμε να συζητάμε πιο έντονα για αυτό το θέμα» είπε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της Λευκορωσίας, Dmitry Krutoy.
Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Ιανουαρίου, η Ρωσία σταμάτησε να προμηθεύει την Λευκορωσία με πετρέλαιο εξαιτίας διαφωνιών που ανέκυψαν ως προς την τιμή του πετρελαίου. Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας μετά από αυτή την εξέλιξη έδωσε εντολή να αναζητηθεί πετρέλαιο από άλλες χώρες.
Στα μέσα Ιανουαρίου η κυβέρνηση της Λευκορωσίας απέστειλε εμπορικές προτάσεις για την αγορά πετρελαίου στην Ουκρανία, την Πολωνία , το Καζακστάν, το Αζερμπαϊτζάν και τις χώρες της Βαλτικής.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης