Ενέργεια

Γ. Αρβανιτίδης ( ΚΙΝΑΛ):Διαφορές ουσίας και φιλοσοφίας μας χωρίζουν από την Κυβέρνηση στο Νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ

Γ. Αρβανιτίδης ( ΚΙΝΑΛ):Διαφορές ουσίας και φιλοσοφίας μας χωρίζουν από την Κυβέρνηση στο Νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος φοβήθηκε – ή τουλάχιστον ΔΕΝ τόλμησε - να αναμετρηθεί με το Κίνημα Αλλαγής σε επίπεδο πολιτικής ουσίας, επισήμανε ο βουλευτής

Η Κυβέρνηση επίλεξε το εύκολο γήπεδο αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε όλη την διάρκεια της συζήτησης του Πολυνομοσχεδίου Νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ, τόνισε στην ομιλία του στη Βουλή ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Αρβανιτίδης
Παρακολουθήσαμε ένα πινγκ – πονγκ για το ποιος ζημίωσε περισσότερο με τις πολιτικές του το περιβάλλον, ποιος θέλησε να βολέψει τους δικούς του, ποιος ολιγώρησε περισσότερο στα ενεργειακά και πάει λέγοντας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ «εγκλώβισε» τη συζήτηση στα διαδικαστικά και εγκλωβίστηκε.
Η ΝΔ, παρέσυρε τη συζήτηση στο ξεπερασμένο μοτίβο του «Γιατί, οι άλλοι καλύτεροι ήταν ;» και παρασύρεται και η ίδια σε μια «πράσινη» αλαζονεία. Ότι δηλαδή μόνο αυτή ασκεί πολιτικές πράσινης ανάπτυξης και φιλοπεριβαλλοντικές πολιτικές.
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος φοβήθηκε – ή τουλάχιστον ΔΕΝ τόλμησε - να αναμετρηθεί με το Κίνημα Αλλαγής σε επίπεδο πολιτικής ουσίας, σε θέματα πολιτικών επιλογών, προτεραιοτήτων και μοντέλων ανάπτυξης, που θέσαμε.
Εμείς θα είμαστε εδώ, πάντα με υπεύθυνη στάση και συγκεκριμένες προτάσεις, αξιολογώντας στην πράξη τα μέτρα της κυβέρνησης προωθώντας την Ενεργειακή Δημοκρατία, την Βιώσιμη Ανάπτυξη για όλους και ένα Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο για την επόμενη ημέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης