Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Καλιτσάντσης (Ελλάκτωρ): Επανέρχεται η κανονικότητα - Περισσότερα 25 χιλ. οχήματα στην Αττική οδό σήμερα

Καλιτσάντσης (Ελλάκτωρ): Επανέρχεται η κανονικότητα - Περισσότερα 25 χιλ. οχήματα στην Αττική οδό σήμερα
Ο Καλλιτσάντσης αναφέρθηκε με πολύ θετικά λόγια για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας
Οι μετακινήσεις επανέρχονται στην κανονικότητα μετά το πρωτοφανές lockdown, όπως επιβεβαίωσε και ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, διευθύνων σύμβουλος του Ελλάκτωρα, κατά την σημερινή, 4 Μαΐου 2020, τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές.
Όπως επισήμανε ο ίδιος, στην Αττική Οδό σήμερα πέρασαν 25 χιλ. περισσότερα οχήματα, σε σχέση με την 23η Μαρτίου, με τα στοιχεία να είναι από τις 6 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.
Ο Καλλιτσάντσης αναφέρθηκε με πολύ θετικά λόγια για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς όπως είπε η χώρα συγκράτησε σε πολύ χαμηλά επίπεδα τα κρούσματα και τους θανάτους.
Η τηλεδιάσκεψη ακολούθησε της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του Ελλάκτωρ, σύμφωνα με τα οποία καταγράφηκε αύξηση κερδοφορίας κατά 125% στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και κατά 57% στις Παραχωρήσεις το 2019 σε σύγκριση με το 2018, ενώ η οικονομική επίδοση της Κατασκευής, σημείωσε μείωση τόσο σε επίπεδο κύκλου εργασιών, όσο και ως προς τα αποτελέσματα μετά από φόρους.
Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, δήλωσε: «Η επίδοση του 2019 είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής του Ομίλου για επικέντρωση στους κλάδους ΑΠΕ, Παραχωρήσεων, την ενίσχυση του κλάδου Περιβάλλοντος, αλλά και την αναδιάρθρωση του κλάδου Κατασκευής.
Στην Κατασκευή κάναμε αποφασιστικά βήματα, όπως η απεμπλοκή από ζημιογόνα έργα και ο μεγάλος περιορισμός της εκτός συνόρων δραστηριότητας, με επικέντρωση του κατασκευαστικού κλάδου σε Ελλάδα και Ρουμανία, και υπηρεσιών Facility Management στο Κατάρ.
Το 2020, οι προτεραιότητες είναι, πρώτον η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων επιλογών για την προστασία του Ομίλου και των ανθρώπων του από την πανδημία Covid-19, με παράλληλη έμφαση στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στις δραστηριότητές μας, δεύτερον η υλοποίηση των επενδυτικών πλάνων των επιμέρους κλάδων και τρίτον η επίτευξη του στόχου αναδιάταξης της Κατασκευής».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης