Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

«Απάντηση» του Κρεμλίνου για τα νέα δεδομένα:Λάθος να συνδέεται η κατάρρευση των futures πετρελαίου με τις πραγματικές τιμές

«Απάντηση» του Κρεμλίνου για τα νέα δεδομένα:Λάθος να συνδέεται η κατάρρευση των futures πετρελαίου με τις πραγματικές τιμές
Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις η Ρωσία

«Κερδοσκοπικό momentum» χαρακτήρισε την τρέχουσα κατάσταση κατάρρευσης που διαμορφώνεται στις τρέχουσες τιμές πετρελαίου, ο προεδρικός εκπρόσωπος, Dmitry Peskov.
Όπως αναμεταδίδει το πρακτορείο Tass, οι Αρχές της Ρωσίας παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, τονίζοντας πως είναι λάθος να συνδέεται η κατάρρευση των futures πετρελαίου με τις πραγματικές τιμές του μαύρου χρυσού.
«Παρακολουθούμε στενά τις τιμές του πετρελαίου.Δεν βλέπουμε κάτι προφητικό στην υποχώρηση των τιμών στα futures πετρελαίου» επισημαίνει αξιωματούχος του Κρεμλίνου και επισημαίνει ότι η Ρωσία έχει όσο απόθεμα χρειάζεται για να αντισταθμίσει τις αδύναμες τιμές πετρελαίου» συμπλήρωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.
«Η υποχώρηση στις τιμές των futures πετρελαίου τη Δευτέρα έγινε λόγω κερδοσκοπίας»
Παράλληλα, επισημάνθηκε πως η ρωσική κυβέρνηση διαθέτει όλα τα απαραίτητα αποθέματα για να αντισταθμίσει τις αρνητικές συνέπειες του κορωνοιού στην οικονομία της χώρας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης