Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

ΗΠΑ: Πετρελαϊκές εταιρείες της Οκλαχόμα ζητούν να τεθούν όρια την παραγωγή

ΗΠΑ: Πετρελαϊκές εταιρείες της Οκλαχόμα ζητούν να τεθούν όρια την παραγωγή
Οι κύριοι παραγωγοί σχιστολιθικού, συμπεριλαμβανομένων των ExxonMobil και Occidental Petroleum Corp, έχουν καταθέσει επιστολές που αντιτίθενται στα όρια παραγωγής
Μια ομάδα παραγωγών πετρελαίου της Οκλαχόμα ζήτησε επισήμως από την ρυθμιστική αρχή ενέργειας της πολιτείας ακρόαση για να εξετασθούν τα εμπόδια παραγωγής σε απάντηση στις πτώσεις των τιμών του πετρελαίου.

Η Oklahoma Energy Producers Alliance και μια ομάδα μικρότερων παραγωγών ζητούν από την Επιτροπή Corporation, η οποία ρυθμίζει την πετρελαϊκή βιομηχανία της πολιτείας, να αποφασίσει ότι η τρέχουσα παραγωγή αντιπροσωπεύει ένα οικονομικό «απόβλητο» με το κόστος παραγωγής να υπερβαίνει τις τιμές πώλησης.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αμερικανικού αργού έχουν καταρρεύσει σε περίπου 22 δολάρια το βαρέλι καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει συντρίψει τη ζήτηση καυσίμων και η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία τον περασμένο μήνα ξεκίνησαν έναν απροσδόκητο πόλεμο τιμών.

Παράλληλα οι ρυθμιστικές αρχές του Τέξας ξεχωριστά την Τρίτη θα πραγματοποιήσουν ακρόαση για μείωση 20% που προτείνουν οι μεγάλοι παραγωγοί Parsley Energy και Pioneer Natural Resources.

Ο Επίτροπος του Σιδηρόδρομου, Ryan Sitton, υποστηρίζει αυτές τις περικοπές, ενώ οι άλλοι Επίτροποι το απαίτησαν και πρότειναν να συζητηθεί στην επιτροπή. Δύο από τους τρεις πρέπει να συμφωνήσουν στις περικοπές για να εγκριθούν.

Οι κύριοι παραγωγοί σχιστολιθικού, συμπεριλαμβανομένων των ExxonMobil και Occidental Petroleum Corp, έχουν καταθέσει επιστολές που αντιτίθενται στα όρια παραγωγής, ενώ ορισμένοι μικρότεροι παραγωγοί το υποστήριξαν.

www.worldenenrgynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης