Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Χατζηδάκης: Η προσπάθεια είναι να επιστρέψουμε από τον Μάιο στην κανονικότητα

Χατζηδάκης: Η προσπάθεια είναι να επιστρέψουμε από τον Μάιο στην κανονικότητα
Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει απερίσκεπτα, οι κινήσεις θα γίνουν σταδιακά υποστήριξε ο κ.Χατζηδάκης
Τη θέση ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι από τον Μάιο να επιστρέψουμε στην κανονικότητα διατύπωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος υποστήριξε όμως ότι δεν μπορούν να δοθούν εγγυήσεις και σφραγίδες.
«Η επιστροφή στην κανονικότητα δεν μπορεί να γίνει απερίσκεπτα ή επειδή απλά το θέλουμε, αλλά θα εξαρτηθεί από την εφαρμογή των μέτρων και από τα στοιχεία.
Κάναμε προσπάθεια με τόσο μεγάλη πειθαρχία, που δεν το περίμενε κανείς.
Γιατί να την ανακόψουμε τώρα;
Όπως ακούσαμε τους ειδικούς μέχρι τώρα, ας συνεχίσουμε να τους ακούμε.
Οι κινήσεις θα γίνουν σταδιακά καθώς προτεραιότητα είναι να πάμε στις δουλειές μας» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης.
Αναφερόμενος στα μέτρα οικονομικής στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων ο κ.Χατζηδάκης σημείωσε ότι είναι πάνω από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να κρατήσει δυνάμεις για τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο γιατί ο ιός μπορεί να επιστρέψει.
Ο κ.Χατζηδάκης άσκησε κριτική στις προτάσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Α. Τσίπρα, για εμπροσθοβαρές πρόγραμμα δαπανών, λέγοντας ότι «το να τα δώσεις όλα τώρα είναι μια απερίσκεπτη και επιπόλαια επιλογή».
«Δεν έχει νόημα να εξαντλείς τα πυρομαχικά ενώ ο ιός μπορεί να επανέλθει.
Πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις» είπε ο κ.Χατζηδάκης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης