Φυσικό Αέριο

Επιτάχυνση των δραστηριοτήτων ανάπτυξης φυσικού αερίου της Sinopec μέσα στο έτος

tags :
Επιτάχυνση των δραστηριοτήτων ανάπτυξης φυσικού αερίου της Sinopec μέσα στο έτος
O κρατικός γίγαντας θα επιταχύνει την κατασκευή και την έναρξη νέων σταθμών ανεφοδιασμού αερίου το 2020

Την επιτάχυνση της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων φυσικού αερίου, επιδιώκει η Sinopec το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με το Platts.
Σημειώνεται πως για το 2019 μοχλός των εσόδων της εταιρείας ήταν ο τομέας φυσικού αερίου.  ι υψηλότερες πωλήσεις και οι τιμές των επόμενων σταδίων, σε συνδυασμό με την αύξηση των εισαγωγών LNG με χαμηλό κόστος σε βάρος των χαμηλότερων συμβατικών παραδόσεων με δείκτη πετρελαίου, συνέβαλαν στην αύξηση των εσόδων της Sinopec στις επιχειρήσεις φυσικού αερίου, σύμφωνα με πηγές της αγοράς.
«Θα βελτιστοποιήσουμε την επενδυτική διάρθρωση πριν από το 2020, ειδικά για να προωθήσουμε ενεργά την ανάπτυξη των επιχειρήσεων φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης της παραγωγής , των πωλήσεων και της αποδοτικότητας», δήλωσε εκτελεστικό στέλεχος της εταιρείας.

Παράλληλα, ο κρατικός γίγαντας θα επιταχύνει την κατασκευή και την έναρξη νέων σταθμών ανεφοδιασμού αερίου το 2020. Ωστόσο, τα έσοδα από τις δραστηριότητες διύλισης μειώθηκαν κατά 3,1% σε ετήσια βάση το 2019.
Οι όγκοι και οι τιμές των πωλήσεων φυσικού αερίου το 2019 ήταν και οι δύο υψηλότερες από χρόνο σε χρόνο. Η Sinopec εκτιμάται ότι είχε πωλήσει 27,1 Bcm φυσικού αερίου το 2019, κατά 11,9% υψηλότερα ετησίως, ενώ η τιμή πώλησης του φυσικού αερίου εκτιμάται ότι αυξήθηκε κατά 11,6% ετησίως, σύμφωνα με έκθεση του Beijing Business.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης