Τελευταία Νέα
Διεθνή

SouthBay Research: Στα 2,5 εκατ θα φθάσουν οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ

SouthBay Research: Στα 2,5 εκατ θα φθάσουν οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ
Τα στοιχεία της SouthBay δείχνουν πτώση κατά 66% στα νοικοκυριά (-44% εβδομαδιαίως), με τη μεγαλύτερη εστίαση στα... εστιατόρια
Στα 2,5 εκατ θα φθάσουν οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ την τρέχουσα εβδομάδα προβλέπει η SouthBay Research
Οι αρχικές εκτυπώσεις της περασμένης εβδομάδας, για τις αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας έφθασαν στις 281 χιλιάδες από εκτίμηση 220 χιλ απόρροια του σοκ υ έχει προκαλέσει στην αμερικανική οικονομία ο κορωνοιός.
Πράγματι, πολλοί πιστεύουν τώρα τα πρόσφατα στοιχεία ήταν «ήπια» μόνο επειδή το πραγματικό χτύπημα θα έρθει στις 26 Μαρτίου λόγω της καθυστερημένης επεξεργασίας και άλλων ζητημάτων υλικοτεχνικής υποστήριξης.
Οι εκτιμήσεις πλέον κάνουν λόγο για 750.000 απολυθέντες εργαζόμενους αλλά με βάση την SouthBay Research θα μπορούσαν να φθάσουν τα 2,5 εκατ.
Εστιατόρια: Υπάρχουν 660 χιλιάδες εστιατόρια στις ΗΠΑ.
Εκ των οποίων 300 χιλ είναι εστιατόρια πλήρους εξυπηρέτησης (FSR), το προσωπικό, το προσωπικό υποδοχής, τα λεωφορεία, τα πλυντήρια πιάτων όλα αυτά απασχολούν περίπου 5,5 εκατομμύρια εργαζομένους.
Βασικά είναι δύσκολο να μην υπάρξουν 1 εκατ απολύσεις στα καταστήματα τροφίμων και ποτών.
Τα στοιχεία της SouthBay δείχνουν πτώση κατά 66% στα νοικοκυριά (-44% εβδομαδιαίως), με τη μεγαλύτερη εστίαση στα... εστιατόρια.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/labor%20demand%20index.jpg?itok=VzpsJGvU

www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης