Επικαιρότητα

Πέτσας: Είμαστε σε πόλεμο - Αυτοί που αισχροκερδούν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ αυστηρά μέτρα

Πέτσας: Είμαστε σε πόλεμο - Αυτοί που αισχροκερδούν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ αυστηρά μέτρα
Βασικός στόχος μας είναι να περιορίσουμε τη διασπορά του κορωνοϊού είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τη θέση ότι «είμαστε σε πόλεμο» διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στην εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Πέτσας έστειλε αυστηρό μήνυμα σε όσους παραβιάζουν τους κανόνες και σε όσους αισχροκερδούν.
«Είμαστε σε πόλεμο, και στον πόλεμο υπάρχουν θύματα, ωστόσο αυτοί που θέλουν να παραβιάσουν τους κανόνες και αυτοί που αισχροκερδούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ αυστηρά μέτρα» ανέφερε ο κ.Πέτσας, τονίζοντας για μια ακόμα φορά ότι βασικός στόχος είναι να περιορίσουμε την διασπορά του κορωνοϊού.
Παράλληλα, αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης στις επιχειρήσεις που θα ανακοινωθούν σήμερα Τετάρτη 18/3, ο κ.Πέτσας σημείωσε ότι θα στηρίξουμε επιχειρήσεις και εργαζόμενους που έκλεισαν τα καταστήματά τους αλλά θα στηριχθούν και αυτοί που θα έχουν μεγάλη απώλεια του τζίρου.
«Θέλουμε να μας εμπιστευτούν όλοι και στόχος είναι να μην γίνουν απολύσεις και καταστρατηγήσεις», τόνισε ο κ. Πέτσας, επισημαίνοντας ακόμα ότι τα μέτρα των 2 δις ευρώ είναι το πρώτο απαραίτητο μέτρο στήριξης.
«Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να στηρίξουμε την οικονομία» είπε ο κ.Πέτσας, αναφέροντας ότι ενημερώνουμε τους πολίτες συνεχώς και ότι ο πρωθυπουργός θα απευθύνει μηνύματα γι' αυτόν τον λόγο
«Απαιτείται ψυχραιμία.
Δίνουμε μάχη για να εξαπλωθεί η διασπορά του ιού σε βάθος χρόνου» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος χαρακτήρισε υπεύθυνη την στάση της αντιπολίτευσης, και συγκεκριμένα τις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα, ενώ χαρακτήρισε σοβαρές τις συζητήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης