Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

ΥΠΕΝ: Κανένας λόγος ανησυχίας για τον εφοδιασμό με υγρά καύσιμα

ΥΠΕΝ: Κανένας λόγος ανησυχίας για τον εφοδιασμό με υγρά καύσιμα
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος
Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας όσον αφορά στον ομαλό εφοδιασμό των καταναλωτών με καύσιμα, διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΕΝ, με αφορμή τα φαινόμενα αυξημένης προσέλευσης που παρατηρήθηκαν στα πρατήρια το τελευταίο διάστημα, επισημαίνεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου βρίσκονται σε επικοινωνία με όλους τους φορείς της αγοράς καυσίμων.

«Οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών εφοδιάζουν αδιάλειπτα τα πρατήρια χωρίς πρόβλημα, ενώ τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν κανονικά εντός των καθορισμένων ωραρίων. Δεν αναμένεται λοιπόν να υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς τα υγρά καύσιμα ούτε τώρα, ούτε αργότερα», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Ανάλογες διαβεβαιώσεις δίνουν και εκπρόσωποι των εταιρειών εμπορίας πετρελαιοειδών, αλλά και στελέχη του κλάδου πρατηριούχων. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται επίσης το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, με το οποίο ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι εν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, διότι τα πρατήρια υγρών καυσίμων πανελλαδικά δεν πρόκειται να κλείσουν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επάρκειας καυσίμων στην ελληνική επικράτεια.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης