Ενέργεια

Συναντήσεις Σταθάκη με παραγωγικούς φορείς της Φθιώτιδας και τη διοίκηση της ΛΑΡΚΟ

Συναντήσεις Σταθάκη με παραγωγικούς φορείς της Φθιώτιδας και τη διοίκηση της ΛΑΡΚΟ
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα συζητήσει με τοπικούς φορείς θέματα οικονομίας και ανάπτυξης επενδύσεων και θα επισκεφθεί το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα
Επίσκεψη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.
Ο υπουργός θα συζητήσει με τοπικούς φορείς θέματα οικονομίας και ανάπτυξης επενδύσεων και θα επισκεφθεί το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, όπου θα περιοδεύσει στους χώρους εργασίας και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας και τα σωματεία των εργαζομένων.
Αμέσως μετά θα έχει συναντήσεις με τις διοικήσεις του ΕΒΕ Φθιώτιδας, του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Στερεάς, καθώς και του 8ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και Δημάρχους του Νομού Φθιώτιδας.
Στις 17:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Σαμαράς» στην πλατεία Αθανασίου Διάκου της Λαμίας.
Η επίσκεψη του κ. Σταθάκη θα ολοκληρωθεί με πολιτική ομιλία,  με θέμα «Ο ΣΥΡΙΖΑ και το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας», που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Σαμαράς».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης