Η "πράσινη στροφή" της ΔΕΗ στην ατζέντα συνάντησης της ΕΛΕΤΑΕΝ με τον Γ.Στάσση

Η
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Κωνσταντίνος Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες και ο Σωτήρης Χατζημιχαήλ, Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής της ΔΕΗ
Η στροφή της ΔΕΗ στις ΑΠΕ, η απολιγνιτοποίηση, οι κοινές δράσεις για την προώθηση των ΑΠΕ και ειδικά της αιολικής ενέργειας και στα θέματα της αγοράς ηλεκτρισμου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της ΕΛΕΤΑΕΝ με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, Γιώργο Στάσση.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση της ΕΛΕΤΑΕΝ στο Linkedin, η Ένωση εξέφρασε την ευαρέσκεια της αγοράς για τον ιδιαίτερα θετικό ρόλο που έχει διαδραματίσει η ΔΕΗ κατά το τελευταίο διάστημα, στην κατεύθυνση της ομαλοποίησης των πληρωμών προς τους παραγωγούς ΑΠΕ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Κωνσταντίνος Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες και ο Σωτήρης Χατζημιχαήλ, Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής της ΔΕΗ.
Από την ΕΛΕΤΑΕΝ συμμετείχαν οι Παναγιώτης Λαδακάκος, Σωκράτης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Λάλας, Δρ. Πάνος Τσακίρης, Ζήσιμος Μαντάς, Γιώργος Καράλης, Κωνσταντίνος Κατώπης, Κωνσταντίνος Στρούτζας, Παναγιώτης Παπασταματίου και η Έφη Καρρά.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης