Πετρέλαιο

EIA: Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ - Μειώθηκαν της βενζίνης

EIA: Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ - Μειώθηκαν της βενζίνης
Τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν κατά 414.000 βαρέλια την περασμένη εβδομάδα ενώ οι αναλυτές προέβλεπαν αύξηση 2,5 εκατομμυρίων βαρελιών
Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, καθώς τα διυλιστήρια αύξησαν την παραγωγή τους, ενώ μειώθηκαν τα αποθέματα βενζίνης και αποσταγμάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΙΑ την Πέμπτη 20/2/2020.
Τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν κατά 414.000 βαρέλια την περασμένη εβδομάδα, πολύ λιγότερο από τις προβλέψεις των αναλυτών για αύξηση 2,5 εκατομμυρίων βαρελιών.

Στο κέντρο διανομής Cushing στην Oklahoma, μειώθηκαν κατά 133.000 βαρέλια, σύμφωνα με την EIA.
Οι ροές διυλιστηρίων αυξήθηκαν κατά 190.000 βαρέλια την ημέρα. Τα ποσοστά χρήσης των διυλιστηρίων αυξήθηκαν κατά 1,4 εκατοστιαίες μονάδες.

Τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν κατά περίπου 2 εκατομμύρια βαρέλια, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για άνοδο 435.000 βαρελιών.
Τα αποθέματα αποστάγματος, τα οποία περιλαμβάνουν ντίζελ και πετρέλαιο θέρμανσης, μειώθηκαν κατά 636.000 βαρέλια, έναντι προσδοκιών για πτώση 1,5 εκατομμυρίου βαρελιών, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΙΑ.
Οι καθαρές εισαγωγές αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ μειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα κατά 1,03 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης