Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Volterra στην έκθεση Climatherm - Energy 2020

tags :
Η Volterra στην έκθεση Climatherm - Energy 2020
Η Climatherm Energy, εξειδικεύεται στον χώρο της ενέργειας τα τελευταία 30 χρόνια

Η Volterra Α.Ε. ιδιώτης παραγωγός και πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, συμμετέχει στη διεθνή έκθεση, «Climatherm-Energy 2020», η οποία πραγματοποιείται από 21 έως και 23 Φεβρουαρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.
Η Climatherm Energy, εξειδικεύεται στον χώρο της ενέργειας τα τελευταία 30 χρόνια, προβάλλοντας την επαγγελματική αγορά της ενέργειας (ΑΠΕ, Ηλεκτρική Ενέργειας, Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός κ.ά.) και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον επιχειρήσεων και ιδιωτών που εξετάζουν τις διαθέσιμες λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης και τα νέα προϊόντα & υπηρεσίες του κλάδου.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό της Volterra σχετικά με το νέο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Συνεργατών Εγκαταστατών Φυσικού Αερίου και για τα νέα προγράμματα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου τα οποία προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις για επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Παράλληλα, τους επισκέπτες της Climatherm Energy που θα επισκεφτούν το περίπτερο της Volterra τους περιμένουν διαγωνισμοί και πλούσια δώρα για περισσότερη οικονομία στην ενέργεια.

Πληροφοριακά στοιχεία Climatherm 2020

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 21-22 -23 Φεβρουαρίου 2020.
Ώρες λειτουργίας: 11:00 π.μ. -21:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Athens Metropolitan Expo.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.climatherm.gr.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης