Επιχειρήσεις

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Επιχειρηματική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση του ενεργειακού κλάδου, The smarter E Europe 2020, στο Μόναχο

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Επιχειρηματική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση του ενεργειακού κλάδου, The smarter E Europe 2020, στο Μόναχο
13 οι Έλληνες εκθέτες
Επιχειρηματική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση του ενεργειακού κλάδου, The smarter E Europe 2020, που λαμβάνει χώρα από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, προγραμματίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με σκοπό να ανοίξει δρόμους εξωστρέφειας για τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις μέσω των Διεθνών Εκθέσεων Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών, τις οποίες και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Aπό την Ελλάδα έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής τη συμμετοχή τους στην έκθεση 13 Έλληνες εκθέτες, που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε 50.000 αναμενόμενους επισκέπτες, σε μια έκταση 100.000 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για τις επιχειρήσεις: Alumil S.A., Aristotle University of Thessaloniki - Nanotechnology LAB LTFN, ECO//SUN EPE, Elvan S.A., ILVIEF S.A., Inaccess S.A., Leoch Europe S.A., Nanophos SA, Organic Electronic Technologies PC (O.E.T.), Plexscape E.P.E., Profilodomi, Systems Sunlight S.A και Thermit Ecology SMPC.
Σημειώνεται ότι η The smarter E Europe κατέχει τον τίτλο της κορυφαίας πλατφόρμας της ενεργειακής βιομηχανίας στην Ευρώπη, αποτελεί την ιδανική «θέση» για start-ups να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις λύσεις τους και στο δυναμικό της ανήκουν οι διοργανώσεις Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe και ΕM-Power.

Πιο συγκεκριμένα, η Διεθνής Έκθεση Ηλιακής Ενέργειας και Φ/Β, Intersolar Europe, εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί, από την ίδρυσή της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρεμπόρους και φορείς παροχής υπηρεσιών.
Η ees Europe εστιάζει σε τομείς, όπως η αποθήκευση ενέργειας, οι συσσωρευτές, τα υλικά, τα εξαρτήματα, η ανακύκλωση, η διαχείριση και τα συστήματα μπαταριών, οι δοκιμές μπαταριών και τα συστήματα ελέγχου.
Η Έκθεση Power2Drive Europe παρουσιάζει όλες τις λύσεις γύρω από τη φόρτιση και τις τεχνολογίες των ηλεκτρικών οχημάτων και αντανακλά την αλληλεπίδραση μεταξύ ηλεκτρικών οχημάτων και βιώσιμων αλλά και φιλικών προς το περιβάλλον ενεργειακών προμηθειών.

Η EM-Power ενημερώνει το κοινό για τις ευφυείς χρήσεις της ενέργειας στη βιομηχανία και τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα έξυπνα συστήματα και την αποθήκευση ενέργειας και έχει καθιερωθεί ως το σημείο αναφοράς στη βιομηχανία των προμηθευτών, κατασκευαστών, διανομέων και χρηστών στατικών ηλεκτρικών ενεργειών, αποθηκευτικών λύσεων καθώς και συστημάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Solar Promotion GmbH διοργανώνει αντίστοιχες εκθέσεις, συνέδρια και summits και σε άλλες χώρες ή γεωγραφικές περιοχές, ήτοι στην Ινδία, τις ΗΠΑ, στη Μέση Ανατολή, τη Βραζιλία, την Ισπανία και το Μεξικό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις διοργανώσεις της Solar Promotion GmbH και την Επιχειρηματική αποστολή, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού της Solar Promotion GmbH στην Ελλάδα και την Κύπρο, στην Αθήνα, τηλ.: 210 6419037, στη Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 327733 καθώς και να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.thesmartere.de.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης