Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

EIA: Μειώθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ – Αυξήθηκαν της βενζίνης

EIA: Μειώθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ – Αυξήθηκαν της βενζίνης

Μειώθηκαν κατά 53.000 βαρέλια ημερησίως οι εισαγωγές



Τα αποθέματα αργού πετρελαίου και αποσταγμάτων  μειώθηκαν στις ΗΠΑ , ενώ της βενζίνης αυξήθηκαν, σύμφωνα με την Energy Information Administration, την Πέμπτη 23/1/2020.
Τα αποθέματα αργού μειώθηκαν κατά 405.000 βαρέλια την εβδομάδα έως τις 17 Ιανουαρίου σε 428,1 εκατ. βαρέλια, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για πτώση 1 εκατ. βαρέλια.
Στο Cushing, στην Οκλαχόμα, κόμβο παράδοσης μειώθηκε κατά 961.000 βαρέλια την περασμένη εβδομάδα .
Οι ροές διυλιστηρίων μειώθηκαν κατά 116.000 βαρέλια την ημέρα την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την EIA. Τα ποσοστά χρήσης διυλιστηρίου μειώθηκαν κατά 1,7 ποσοστιαίες μονάδες.
Τα αποθέματα βενζίνης των ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 1,7 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα στα 260 εκατομμύρια βαρέλια, σύμφωνα με την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για αύξηση 3,1 εκατομμυρίων βαρελιών.
Τα αποθέματα αποστάγματος, τα οποία περιλαμβάνουν ντίζελ και πετρέλαιο θέρμανσης, μειώθηκαν κατά 1,2 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα σε 146 εκατομμύρια βαρέλια, έναντι προσδοκιών για αύξηση 1 εκατομμυρίου βαρελιών, σύμφωνα με τα στοιχεία.
Οι καθαρές εισαγωγές αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ μειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα κατά 53.000 βαρέλια ημερησίως.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης