Δελτία Τύπου

Τον δρόμο της ενεργειακής μετάβασης έδειξε το Φυσικό Αέριο ΕΕΕ στο ECO-FEST 2020

Τον δρόμο της ενεργειακής μετάβασης έδειξε το Φυσικό Αέριο ΕΕΕ στο ECO-FEST 2020

Το festival κορυφώθηκε την τελευταία ημέρα του με το 3ο ECO-Mobility Conference, το μεγαλύτερο συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, με τη συμμετοχή του Υπουργού Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη, παρουσία εκπροσώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της τοπικής αυτοδιοίκησης

Την καινοτόμα φύση του και τα πρωτοπόρα χαρακτηριστικά του ανέδειξε για ακόμη μία φορά το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συμμετέχοντας ως Μεγάλος Χορηγός στο τριήμερο Eco-Festival (18-20 Ιανουαρίου) στην Τεχνόπολη, και υποστηρίζει ενεργά τη διαμόρφωση Πράσινων Πόλεων και την ενίσχυση της Ηλεκτροκίνησης, με νέες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες και υπηρεσίες.

Παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη τελέσθηκαν την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης τα εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας η οποία είχε σχεδιάσει, ειδικά για τη συμμετοχή της στο Eco-Fest, μια σειρά από συναρπαστικές δράσεις.

Από το διαδραστικό τένις με παίκτες την Υπουργό Παιδείας κ. Ν. Κεραμέως και τον Υφυπουργό Ενέργειας κ. Γ. Θωμά στο περίπτερο μέχρι τον αγώνα μπάσκετ 3Χ3 με προπονητή τον Χρήστο Φερεντίνο και αγαπημένους παλαίμαχους παίκτες της Εθνικής ομάδας όπως τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη και τον Κώστα Τσαρτσαρή, αλλά και τον εντυπωσιακό αγώνα μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια της Γενικής Γραμματέως κ. Α. Σδούκου με τον Υφυπουργό Ενέργειας κ. Γ. Θωμά και τον Προέδρο της ΚΕΔΕ κ. Δ. Παπαστεργίου με την Εθνική Παραολυμπιακή Ομάδα Μπάσκετ, η εταιρεία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών μοιράζοντας παράλληλα πολλά δώρα, από gadgets μέχρι το Ρεύμα της Χρονιάς!

Το festival κορυφώθηκε την τελευταία ημέρα του με το 3ο ECO-Mobility Conference, το μεγαλύτερο συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, με τη συμμετοχή του Υπουργού Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη, παρουσία εκπροσώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας επενδύει συστηματικά στον μετασχηματισμό της εταιρείας σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο όχι μόνο ενέργειας αλλά και υπηρεσιών» σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κ. Γιάννης Μητρόπουλος, ως ομιλητής στο συνέδριο.

Ο κ. Μητρόπουλος εξήγησε πώς η εταιρεία σχεδιάζει τις εξελίξεις στη βάση ενός πιο βιώσιμου και πράσινου μέλλοντος επενδύοντας καθημερινά στην επόμενη ημέρα της ενέργειας και τόνισε: «Καθώς η αγορά, η οικονομία και οι άνθρωποι αλλάζουν και εξελίσσονται, αυτό είναι το μέλλον για τις επιχειρήσεις που θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά. Σε αυτό το πλαίσιο, ο χώρος της ηλεκτροκίνησης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εταιρεία μας και γι’ αυτό εντάσσουμε στον σχεδιασμό μας ενέργειες που θα αποτελέσουν κομμάτι του ευρύτερου οικοσυστήματος που δημιουργείται σε αυτόν τον τομέα».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης