Δελτία Τύπου

Ενίσχυση της παρουσίας της Air Liquide στη Μαλαισία με την εξαγορά της Southern Industrial Gases

tags :
Ενίσχυση της παρουσίας της Air Liquide στη Μαλαισία με την εξαγορά της Southern Industrial Gases
Η Air Liquide διαθέτει παρουσία στη Μαλαισία από το 1927 με δραστηριοποίηση σε όλους τους κλάδους βιομηχανικών αερίων
Η Air Liquide ανακοινώνει την απόκτηση της Southern Industrial Gases Sdn Bhd, μίας σημαντικής εταιρείας στη βιομηχανία αερίων της Μαλαισίας. Χάρη στη συγκεκριμένη εξαγορά, η Air Liquide διπλασιάζει τις δυνατότητές σε ό,τι αφορά την εμφιάλωση αερίων στη Μαλαισία. Διαθέτοντας πλέον ένα δίκτυο που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Μαλαισίας, η Air Liquide ενδυναμώνει σημαντικά την παρουσία της ενώ αναμένονται να προκύψουν και σημαντικές συνέργειες.
Η Southern Industrial Gases Sdn Bhd (SIGSB) είναι πρώην θυγατρική της SIG Gas Berhad, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Μαλαισίας. Η SIGSB αποτελεί έναν από τους βασικούς προμηθευτές βιομηχανικών αερίων στην αγορά της Μαλαισίας, με ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 80 εκατομμύρια Μαλαισιανά ρινγκίτ (γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ). Απασχολεί περισσότερους από 200 υπαλλήλους, διαθέτει 8 εγκαταστάσεις παραγωγής και εμφιάλωσης σε ολόκληρη τη Μαλαισία, και δίκτυο διανομής που καλύπτει όλες τις βασικές βιομηχανικές λεκάνες της Μαλαισίας.
Η Air Liquide διαθέτει παρουσία στη Μαλαισία από το 1927 με δραστηριοποίηση σε όλους τους κλάδους βιομηχανικών αερίων, ενώ διαθέτει ένα κέντρο απομακρυσμένης διαχείρισης (Smart Innovative Operations) και πλατφόρμες για την από κοινού εξυπηρέτηση των αναγκών στην περιοχή της Ασίας - Ειρηνικού. Το 2016, η Air Liquide είχε προχωρήσει στην εξαγορά ενός τοπικού διανομέα στην Κουάλα Λουμπούρ, ενδυναμώνοντας την παρουσία της στον κλάδο Βιομηχανικές Πωλήσεις – Εμπόριο στη Μαλαισία. Πλέον, με την πρόσφατη εξαγορά, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ικανότητά της να εξυπηρετεί πελάτες στη χώρα. 
Ο Francois Abrial, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου Air Liquide, υπεύθυνος για την περιοχή Ασίας - Ειρηνικού, δήλωσε: «Αυτή η εξαγορά θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε τις δραστηριότητές μας στη Μαλαισία με ένα ευρύτερο δίκτυο, που θα προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη και θα προσφέρει καινοτόμες λύσεις στους βιομηχανικούς μας πελάτες στη Μαλαισία. Καλωσορίζουμε τις ομάδες της SIGSB στην Air Liquide Malaysia, και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας και ευκαιρίες για τους υπαλλήλους μας».

www.worldenergynews.gr



 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης