Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Η CGG επεκτείνεται στη Μέση Ανατολή με περιφερειακό κέντρο γεωεπιστημών στο Αμπού Ντάμπι

Η CGG επεκτείνεται στη Μέση Ανατολή με περιφερειακό κέντρο γεωεπιστημών στο Αμπού Ντάμπι
Θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες γεωεπιστημών για εξερεύνηση, ανάπτυξη πεδίων και βελτιστοποίηση της παραγωγής
Η CGG ίδρυσε ένα Περιφερειακό Κέντρο Γεωεπιστημών στο Αμπού Ντάμπι για την παροχή γεωφυσικής, γεωλογικής και τεχνολογικής δεξαμενής και υποστήριξης σε πελάτες σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.
Με αυτή την κίνηση, η CGG προσφέρει την ολοκληρωμένες υπηρεσίες γεωεπιστημών για εξερεύνηση, ανάπτυξη πεδίων και βελτιστοποίηση της παραγωγής απευθείας στο κατώφλι των εθνικών και ανεξάρτητων πετρελαϊκών εταιρειών στην περιοχή.
Το υπάρχον κέντρο της CGG στο  Abu Dhabi έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος για να υποδεχθεί την άφιξη ομάδας εμπειρογνωμόνων γεωεπιστημών σε βασικούς τεχνικούς κλάδους οι οποίες θα συμπληρώσουν τις υπάρχουσες ομάδες λογισμικού σεισμικής απεικόνισης και γεωεπιστημών.
Οι πελάτες μπορούν τώρα να έχουν τοπική πρόσβαση σε έμπειρους ανθρακούχους ιζηματολόγους, δομικούς γεωλόγους και πετροφυσικούς, καθώς και εμπειρογνώμονες μηχανικής δεξαμενών και γεωμηχανικής από τις ομάδες του CGG Robertson Geology και Reservoir Sciences.
 Επιπλέον, η CGG διαθέτει ειδικούς σεισμικής αναστροφής, δορυφορικής χαρτογράφησης και πολυ-φυσικής απεικόνισης στην περιοχή.
Με την αύξηση της παρουσίας της γεωεπιστήμης στη Μέση Ανατολή, η CGG επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή της σε μια σημαντική περιοχή όπου αυτή τη στιγμή έχει υψηλό επίπεδο δραστηριότητας.
Εκτός από τις τεχνικές υπηρεσίες, οι πελάτες μπορούν πλέον να επωφεληθούν από την ικανότητα του CGG GeoTraining με προσαρμοσμένα προγράμματα εκπαίδευσης και εκμάθησης γεωεπιστημών.
Ο Peter Whiting, επικεφαλής του GeoScience EAME της CGG, δήλωσε ότι "Το Περιφερειακό Κέντρο Γεωεπιστημών της CGG στο Αμπού Ντάμπι προσφέρει πολύ περισσότερα από την αριστεία στη σεισμική απεικόνιση, για την οποία είναι γνωστή από την έναρξή της το 2001. Θα χρησιμεύσει ως στρατηγική τεχνολογία όπου οι πελάτες μας μπορούν να ασχοληθούν άμεσα με την πολύ έμπειρη ομάδα γεωεπιστημόνων μας για να ανταποκριθούν στις τεχνικές προκλήσεις και στις επιχειρηματικές ανάγκες τους. "


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης