Πετρέλαιο

Χαλαρώνει τα όρια παραγωγής πετρελαίου η Αλμπέρτα

Χαλαρώνει τα όρια παραγωγής πετρελαίου η Αλμπέρτα
Τους προϋπολογισμούς της επόμενης χρονιάς χαράσσουν οι εταιρείες
Χαλάρωσε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες τα όρια παραγωγής του αργού η Αλμπέρτα, εξαιρώντας από αυτή την πολιτική τα δύο νέα πηγάδια στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για να ενισχυθεί ο εργασιακός τομέας.
Σύμφωνα με το Bloomberg, η πολιτική χαρακτηρίζεται αποτελεσματική, καθώς οι παραγωγοί καθορίζουν τους προϋπολογισμούς τους για το επόμενο έτος.
Υπενθυμίζεται πως τον Σεπτέμβριο, η Alberta παρήγαγε 480.000 βαρέλια συμβατικού πετρελαίου ή περίπου το 13% της συνολικής παραγωγής για το μήνα. Κάθε πρόσθετη εξέδρα πετρελαίου υποστηρίζει επιπλέον 145 άμεσες και έμμεσες εργασίες, σύμφωνα με την κυβέρνηση.
«Επί του παρόντος, οι εταιρείες παίρνουν σημαντικές επενδυτικές αποφάσεις και εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να συμβάλλουμε στην οικονομική ενίσχυση της Αλμπέρτα» τόνισε χαρακτηριστικά η υπουργός Ενέργειας Sonya Savage.
Επισημαίνεται ότι ο Δυτικός Καναδάς αντιπροσωπεύει περίπου το 95% της πετρελαϊκής παραγωγής της χώρας, με τον μεγαλύτερο όγκο να προέρχεται από την παραγωγή πετρελαιοφόρου άμμου της Αλμπέρτα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης