Δελτία Τύπου

H Siemens ενώνει τις δυνάμεις της με τον ΣΕΒ και φέρνει την Ελλάδα ένα βήμα πιο κοντά στο ψηφιακό μέλλον της βιομηχανίας

H Siemens ενώνει τις δυνάμεις της με τον ΣΕΒ και φέρνει την Ελλάδα ένα βήμα πιο κοντά στο ψηφιακό μέλλον της βιομηχανίας
Στόχος του industry 4.0 NOW! crowdhackathon είναι το πέρασμα της ελληνικής βιομηχανίας στην ψηφιακή εποχή
O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (SEV) σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και ψηφιακής καινοτομίας Crowdpolicy, διοργανώνει τον πρώτο μαραθώνιο καινοτομίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα της βιομηχανίας.

To industry 4.0 NOW! Crowdhackathon είναι εδώ.
Στις 29, 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019, το οικοσύστημα της καινοτομίας, των startups και του πανεπιστημίου συναντά την ελληνική βιομηχανία και μαζί διαμορφώνουν το μέλλον των ελληνικών επιχειρήσεων. Στόχος του industry 4.0 NOW! crowdhackathon είναι το πέρασμα της ελληνικής βιομηχανίας στην ψηφιακή εποχή. Πώς; Με τη συλλογή πληροφοριών από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και, στη συνέχεια, με την αξιοποίηση και μετατροπή των πληροφοριών αυτών σε λύσεις που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εξελιχθούν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού.
Στο industry 4.0 NOW! Crowdhackathon μπορούν να συμμετέχουν μηχανικοί παραγωγής, ερευνητές, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, business consultants, επαγγελματίες, στελέχη από τον τομέα της βιομηχανίας, φοιτητές, startups καθώς και οποιοσδήποτε θέλει να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη υπηρεσιών και εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική επιχειρηματικότητα και την ψηφιακή αναβάθμιση της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων.
Η Siemens συμμετέχει δυναμικά ως Στρατηγικός Χορηγός. Πέρα από τις τεχνολογικές πλατφόρμες που θα προσφέρει στο διαγωνισμό, στελέχη της εταιρείας θα συμμετέχουν ως mentors στους συμμετέχοντες, ένα στέλεχος θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή ενώ ομιλητής από την εταιρεία θα παρουσιάσει στο κοινό τον ενεργό ρόλο της στον ψηφιακό μετασχηματισμό του μέλλοντος.
Στο πλαίσιο της χορηγίας αυτής, η Siemens συμμετείχε στο Open Day Industry 4.0 Now που πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου. Εκεί παρουσίασε τις τεχνολογικές πλατφόρμες και τα εργαλεία που προσφέρει στους συμμετέχοντες προκειμένου αυτοί να μετατρέψουν τις καινοτόμες ιδέες τους σε λύσεις, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία υπάρχοντα προβλήματα και προβλέποντας τις ανάγκες του μέλλοντος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης