Ηλεκτρισμός

Το κοινό όραμα των Vattenfall - Honda στην ηλεκτροκίνηση - Στο επίκεντρο οι οικιακοί φορτιστές των οχημάτων

tags :
Το κοινό όραμα των Vattenfall - Honda στην ηλεκτροκίνηση - Στο επίκεντρο οι οικιακοί φορτιστές των οχημάτων
Η υπηρεσία αυτή θα αρχίσει να κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία το 2020
Στην σύνταξη μιας επιστολής προθέσεων για την εισαγωγή καινοτόμων και ευέλικτων λύσεων σε σταθμούς οικιακής φόρτισης για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στην Ευρώπη, προχώρησαν η Vattenfall και η εταιρεία τεχνολογίας Honda.
Η υπηρεσία αυτή θα αρχίσει να κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία το 2020.
Στόχος της Vattenfal είναι μια καθημερινότητα χωρίς την παρουσία των ορυκτών καυσίμων .
Η ηλεκτροκίνηση στον τομέα των μεταφορών σε συνδυασμό με μια σύμβαση ανανεώσιμης ενέργειας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην νέα εποχή του μετασχηματισμού.
Στόχος της εταιρείας είναι να καταστεί ένας κορυφαίος φορέας εκμετάλλευσης υποδομής χρέωσης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) σε συνεργασία με αντίστοιχους εταίρους.

Μάλιστα, ο Tomas Björnsson, επικεφαλής της V-Mobility Vattenfall υπογράμμισε πως: «Η Honda αντιλαμβάνεται σαφώς ότι το μέλλον είναι ηλεκτροκίνητο. Θέλουμε να διευκολύνουμε τους οδηγούς EV σε όλη τη βορειοδυτική Ευρώπη. Αυτή η σημαντική εταιρική σχέση δείχνει ότι μπορούμε εύκολα να συμβάλλουμε σε έναν κόσμο χωρίς ορυκτά, που τροφοδοτείται με ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές και ταυτόχρονα να μειώσουμε το κόστος χρέωσης».
Ο Jorgen Pluym, ηγέτης του έργου διαχείρισης ενέργειας, της Honda Motor Europe, δήλωσε: «Η συνεργασία αυτή αποτελεί βασικό πυλώνα στην υλοποίηση των ενεργειακών μας ενεργειακών δραστηριοτήτων στην Ευρώπη. Η συνεργασία με το Vattenfall θα μας επιτρέψει να παρέχουμε στους χρήστες ηλεκτρικής ενέργειας οικονομικά αποδοτική χρέωση για το όχημά τους, μεγιστοποιώντας παράλληλα τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η Honda είναι ένας πραγματικός ηγέτης σε αυτόν τον χώρο και είμαστε ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες αυτού του νέου επιχειρηματικού πεδίου».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης