Δελτία Τύπου

Ημερίδα του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στη Χαλκίδα

Ημερίδα του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στη Χαλκίδα
Σημαντικές παρουσίες από τον χώρο του κλάδου
Οι προοπτικές και τα οφέλη από την έλευση του φυσικού αερίου στις πόλεις της Στερεάς Ελλάδας αναπτύχθηκαν στη χθεσινή ημερίδα που συνδιοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας και την εταιρεία Υδρομαρίν στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στη Χαλκίδα.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας (ΔΕΥΑΧ), της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και πλήθος επαγγελματιών του κλάδου της θέρμανσης, μηχανικοί κι εγκαταστάτες.
«Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρείας Ενέργειας αποτελεί τον ιστορικότερο ενεργειακό πάροχο στην Ελλάδα με ηγετικό ρόλο στην παροχή φυσικού αερίου» επεσήμανε ο κ. Γιώργος Παλαιολόγος, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας και πρόσθεσε: «Ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να ‘εκπαιδεύσουμε’ τον καταναλωτή μιλώντας του για τη χρήση του φυσικού αερίου και τα πλεονεκτήματά της, λαμβάνοντας παράλληλα σειρά δοκιμασμένων πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν τη διείσδυσή του αγαθού σε περιοχές όπου υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου, όπως στην πόλη της Χαλκίδας». 
Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Υδρομαρίν κ. Γιώργος Καραγιάννης ανέλυσε τα οφέλη που φέρει το φυσικό αέριο ως πηγή ενέργειας τόσο για οικιακούς, όσο και για επαγγελματικούς σκοπούς, οφέλη που δικαιολογούν την ολοένα αυξανόμενη χρήση του στην Ελλάδα. 
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης