Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Αυστριακή OMV σχεδιάζει να αυξήσει την πετρελαϊκή της παραγωγή στη Λιβύη

Η Αυστριακή OMV σχεδιάζει να αυξήσει την πετρελαϊκή της παραγωγή στη Λιβύη
Σε ιδανικές συνθήκες η OMV μπορεί να αυξήσει το επίπεδο παραγωγής της στη Λιβύη μέχρι «ένα μέγιστο 50.000 βαρέλια την ημέρα» σύμφωνα με την εταιρεία.
Η Αυστριακή ενεργειακή εταιρεία OMV σχεδιάζει να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου στη Λιβύη κατά μέσο όρο 10.000 βαρέλια την ημέρα το 2017, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία.
Κατά το δ΄ τρίμηνο του 2016 η παραγωγή της OMV από τα κοιτάσματα που εκμεταλλεύεται στη Λιβύη, ανήλθαν σε περίπου 3.000 βαρέλια την ημέρα.
Στο καλύτερο σενάριο, η OMV μπορεί να αυξήσει το επίπεδο παραγωγής της στη Λιβύη μέχρι «ένα μέγιστο 50.000 βαρελιών την ημέρα», δήλωσε η εταιρεία.
Η εταιρεία αναμένει να αυξήσει την παραγωγή της, αυξάνοντας το μερίδιό της σε τέσσερις περιοχές εξερεύνησης και επιμερισμού της παραγωγής στη λεκάνη της Σύρτης.
Η OMV ενίσχυσε επίσης τη συνεργασία της με την Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου της Λιβύης, προκειμένου να φθάσει το επίπεδο παραγωγής το στόχο της.
Η Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου της Λιβύης κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της λεκάνης της Σύρτης και η OMV έχει γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος κάτοχος δικαιωμάτων στην περιοχή μετά την απόκτηση επιπλέον μετοχών.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης