Δελτία Τύπου

Ο Jean-Pascal Tricoire της Schneider Electric διακρίθηκε ως ‘Glassdoor Top CEO’ για το 2019

Ο Jean-Pascal Tricoire της Schneider Electric διακρίθηκε ως ‘Glassdoor Top CEO’ για το 2019
Η Schneider Electric αυξάνει σταθερά την κατάταξη της στην Glassdoor company με την πάροδο των χρόνων, ιδιαίτερα με την ισχυρή ανάπτυξη του CEO Approval Culture & Values
Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Διαχείρισης Ενέργειας και του Αυτοματισμού, ανακοίνωσε ότι ο CEO, Jean-Pascal Tricoire, έλαβε τη διάκριση Glassdoor Top CEOs in 2019 στο πλαίσιο των Employees Choice Award.
Με βάση την ανώνυμη και εθελοντική εποικοδομητική κριτική του εργατικού δυναμικού καθ' όλη τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, ο κ. Tricoire κατέλαβε την 54η θέση από τη μεγάλη λίστα με τους Top 100 CEO’s με αξιολόγηση αποδοχής που έφτασε το 94% από τους υπαλλήλους. Η Schneider Electric αυξάνει σταθερά την κατάταξη της στην Glassdoor company με την πάροδο των χρόνων, ιδιαίτερα με την ισχυρή ανάπτυξη του CEO Approval Culture & Values.
«Οι σπουδαίοι άνθρωποι κάνουν την Schneider Electric μια σπουδαία εταιρεία. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που οι υπάλληλοί μας αναγνωρίζουν ότι επιδιώκουμε συλλογικά την επίτευξη ενός ουσιαστικού σκοπού που θα παρέχει δυνατότητες και θα επιτρέπει την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Ταυτόχρονα, δεσμευόμαστε να παρέχουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους, παντού, ώστε οι εργαζόμενοί μας να ενθαρρύνονται να καινοτομούν και να διαχειρίζονται τη ζωή και την εργασία τους», δήλωσε η Tina Mylon, SVP του τμήματος Talent & Diversity.
Με μακροπρόθεσμη δέσμευση για βιωσιμότητα, ο Jean-Pascal Tricoire είναι ο Πρόεδρος του Global Compact France από το 2014 και διευθυντής του παγκόσμιου συμβουλίου της UN Global Compact. Είναι επίσης υπερασπιστής του κινήματος UN #HeForShe Corporate IMPACT και συνεργάζεται με αρχηγούς κρατών, πανεπιστήμια και εταιρείες για την προώθηση της ισότητας των φύλων.
Η Glassdoor, ένα από τα μεγαλύτερα sites για θέσεις εργασίας και αναζήτησης υποψηφίων παγκοσμίως, κυκλοφόρησε το ετήσιο βραβείο της αναγνωρίζοντας τους κορυφαίους CEOs, το οποίο αναδεικνύει τους κορυφαίους ηγέτες με τους οποίους οι εργαζόμενοι επιθυμούν να εργάζονται σε χώρες της Βόρειας Αμερικής και περιοχές της Ευρώπης.
Όταν οι εργαζόμενοι υποβάλλουν κριτικές σχετικά με την επιχείρηση που εργάζονται στο Glassdoor, καλούνται να αξιολογήσουν διάφορους παράγοντες σχετικά με την εργασιακή τους εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της ικανοποίησής τους συνολικά και άλλων χαρακτηριστικών του χώρου εργασίας, όπως η ανώτερη διοίκηση. Ως μέρος αυτών των αξιολογήσεων, οι υπάλληλοι καλούνται επίσης να αξιολογήσουν αν εγκρίνουν, απορρίπτουν ή είναι ουδέτεροι για τη δουλειά που κάνει ο διευθύνων σύμβουλός τους. Μεταξύ των περίπου 900.000 εταιρειών που εξετάστηκαν στο Glassdoor, η μέση βαθμολογία για την αξιολόγηση αποδοχής των CEOs φτάνει το 69%.
Οι κορυφαίοι Glassdoor CEOs για το 2019 καθορίστηκαν χρησιμοποιώντας αξιολογήσεις εταιρειών που μοιράστηκαν υπάλληλοι με έδρα τις Η.Π.Α. μεταξύ 2 Μαΐου 2018 και 1η Μαΐου 2019. Η τελική λίστα έχει καταρτιστεί με τη χρήση ιδιόκτητου αλγορίθμου του Glassdoor, με επικεφαλής την Ομάδα Οικονομικών Ερευνών λαμβάνοντας υπόψη την ποσότητα, την ποιότητα και τη συνοχή των αξιολογήσεων.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης