Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η ΖeniΘ στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 6v6, Socca World Cup

Η ΖeniΘ στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 6v6, Socca World Cup
Το πρώτο event της ZeniΘ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, στις 22/06, όπου το κοινό έβαλε «γκολ ενέργειας» στο Mediterranean Cosmos
H ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στηρίζει ως επίσημος χορηγός το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 6v6, Socca World Cup. Η ZeniΘ απογειώνει το Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης, από τις 12 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2019, μέσα από διασκεδαστικά activations και μοναδικά δώρα.
H ZeniΘ προθερμαίνει το ποδοσφαιρόφιλο κοινό για το επερχόμενο Πρωτάθλημα, διοργανώνοντας ένα απογευματινό event (από τις 17:00-23:00), στις 13/07 στην Αθήνα, στην Πλατεία Νέας Σμύρνης, 17.00 – 23.00. Στο ειδικά διαμορφωμένο pop-up pitch, η ZeniΘ προσκαλεί τους παρευρισκόμενους να σουτάρουν με όλη τους την ενέργεια. Όσοι σκοράρουν θα μπορέσουν να δουν την ενέργεια με την οποία έριξαν την μπάλα στα δίχτυα, όπως θα την έχει καταγράψει το ειδικό μηχάνημα, ενώ ένας τυχερός νικητής θα ταξιδέψει για 3 ημέρες στο Ρέθυμνο με ένα φίλο του για να απολαύσουν από κοντά το Πρωτάθλημα με VIP εισιτήρια για όλους τους αγώνες. Ο freestyler Alex Pitsalidis θα δώσει το «παρών» και η διάθεση θα ανέβει στο ζενιθ με live DJ set!
Το πρώτο event της ZeniΘ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, στις 22/06, όπου το κοινό έβαλε «γκολ ενέργειας» στο Mediterranean Cosmos.
Οι ενέργειες της ZeniΘ στο πλαίσιο της χορηγίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 6v6, Socca World Cup γίνονται σε συνεργασία με τη Libero, οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης στην Ελλάδα.
Η ZeniΘ επιβραβεύει για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη του κοινού συνεχίζοντας να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και εξειδικευμένες υπηρεσίες, αλλά και εμπειρίες γεμάτες ενέργεια και μοναδικά δώρα.
Οι πελάτες της ZeniΘ στην Αττική μπορούν να επισκεφθούν το νέο κατάστημα στην Κηφισιά και να επωφεληθούν από τη μεγάλη προσφορά των εγκαινίων, κερδίζοντας τα πάγια 3 μηνών σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης