Επικαιρότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Σεβόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία - Θα υπερασπιστούμε τις λαϊκές κατακτήσεις ως αντιπολίτευση

ΣΥΡΙΖΑ: Σεβόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία - Θα υπερασπιστούμε τις λαϊκές κατακτήσεις ως αντιπολίτευση
Σεβόμαστε την λαϊκή ετυμηγορία που είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας», ανέφεραν από το Μέγαρο Μαξίμου,
«Εφόσον τα αποτελέσματα επαληθευτούν, υπάρχει σημαντικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας.
Σεβόμαστε την λαϊκή ετυμηγορία που είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας», ανέφεραν από τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του exit poll, που δείχνει ευρεία νίκη της ΝΔ. 
«Εφόσον τα αποτελέσματα των exit poll επαληθευτούν, υπάρχει σαφές προβάδισμα της ΝΔ.
Σεβόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία, που είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας.
Αυτό εξάλλου κάναμε σε όλη μας τη διαδρομή μέχρι σήμερα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εντούτοις -προστίθεται στην ίδια διαρροή- φαίνεται να κερδίζει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ένα ισχυρό εκλογικό ποσοστό, που επιβεβαιώνει ότι αποτελεί τον κύριο και αδιαμφισβήτητο εκφραστή των αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων στον τόπο μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4,5 χρόνια στη διακυβέρνηση του τόπου αφήνει μια πλούσια παρακαταθήκη, μια χώρα με ρυθμισμένο δημόσιο χρέος, απαλλαγμένη από τα μνημόνια και το ΔΝΤ, με εύρωστα τα δημόσια ταμεία, με μειωμένη ανεργία, ισχυρό πλέγμα κοινωνικής προστασίας και εννέα συνεχή τρίμηνα ανάπτυξης», επισημαίνει στο σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ, που καταλήγει:
«Αυτές τις κατακτήσεις θα υπερασπιστούμε από τη θέση της ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης που μας όρισε η λαϊκή ετυμηγορία.
Ρόλο που θα τιμήσουμε με υπευθυνότητα, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού μας».

Τσίπρας: Οι Έλληνες αποφασίζουν για τη ζωή τους

Με επευφημίες και έντονο ενθουσιασμό από το πλήθος που είχε προσέλθει στο εκλογικό τμήμα στην Κυψέλη ψήφισε στις 10 30 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη προκειμένου να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός.
«Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας, στα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Αποφασίζουν για τη ζωή τους
Οι κάλπες το πρωί, ως γνωστόν, άνοιξαν και ήταν άδειες.
Συνεπώς η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς πάνω στην κάλπη είναι αυτή, η οποία θα κρίνει το αποτέλεσμα» είπε ο κ.Τσίπρας, ο οποίος απηύθηνε ιδιαίτερα έκκληση στους νέους ψηφοφόρους να προσέλθουν στην κάλπη για να ψηφίσουν.
«Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, παρά την υψηλή θερμοκρασία, γιατί αξίζει τον κόπο να αφιερώσουν είκοσι λεπτά και να είναι όλοι και όλες παρόντες και παρούσες στην κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του τόπου μας» υποστήριξε ο κ.Τσίπρας.
Ιδιαίτερα απευθύνθηκε στις νέες και τους νέους, «σ' αυτούς που διαχρονικά κάνουν την ανατροπή», γιατί «αυτοί μπορούν να κάνουν τις μεγάλες ανατροπές και τις μεγάλες αλλαγές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή τους και το μέλλον τους σε άλλους. Να είναι αυτοί, που θα κρίνουν το αποτέλεσμα».
«Πιστεύω ότι είναι μία κρίσιμη μάχη, τη δίνουμε με αισιοδοξία, τη δίνουμε με αποφασιστικότητα έως το τελευταίο λεπτό, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι του λαού μας, για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας μας προς τα μπρος» τόνισε ο κ.Τσίπρας.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης