Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η ΖeniΘ στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά το Beach Volley - Thessaloniki Masters 2019

tags :
Η ΖeniΘ στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά το Beach Volley - Thessaloniki Masters 2019
Το Thessaloniki Μasters 2019, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από 27 έως 30 Ιουνίου 2019
H ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στηρίζει ως επίσημος χορηγός το Τουρνουά Beach Volley – Thessaloniki Masters 2019, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Ανδρών και Γυναικών.
Το Thessaloniki Μasters 2019, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από 27 έως 30 Ιουνίου 2019, αποτελεί την πρώτη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού και συνδυάζει το υψηλό αγωνιστικό θέαμα με δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ αναγνωρίζεται ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της χώρας και προσελκύει αθλητές υψηλών δυνατοτήτων.
Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε: «Συμμετέχουμε ως ZeniΘ στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της πόλης, προκειμένου να τιμήσουμε τις ρίζες μας, τις πόλεις από τις οποίες ξεκινήσαμε την 20χρόνη πορεία μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα. Το Thessaloniki Masters 2019 με θέα το Θερμαϊκό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ανάδειξης όχι μόνο του αθλητικού ιδεώδους αλλά και της μοναδικής ομορφιάς της πόλης της Θεσσαλονίκης. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και του Δήμου Θεσσαλονίκη».
Η εξειδικευμένη ομάδα της ZeniΘ θα βρίσκεται στην Πλατεία Αριστοτέλους κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, για να ενημερώσει τους φίλους του beach volley για τα νέα, καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, που προσφέρει έκπτωση έως – 25% σε ηλεκτρικό ρεύμα και έως – 25% σε φυσικό αέριο σε όσους συνδυάζουν ρεύμα και φυσικό αέριο από τη ZeniΘ.
Επιπλέον, οι επισκέπτες του booth της ZeniΘ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ρεύμα για 8 ολόκληρους μήνες.
Η διοργάνωση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και της ΑΕΝ ΑΓ. Τριάδος, ενώ υποστηρίζεται και από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης