Επιχειρήσεις

Το 1ο κατάστημα ZeniΘ στην Αττική είναι γεγονός

tags :
Το 1ο κατάστημα ZeniΘ στην Αττική είναι γεγονός
Η ZeniΘ αποκτά το νέο της σπίτι στην Κηφισιά, γιορτάζοντας τα λαμπερά εγκαίνια μαζί με το κοινό και επώνυμους καλεσμένους

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, έρχεται δίπλα στο κοινό της Αττικής, με ένα νέο κατάστημα στην Κηφισιά, στη διεύθυνση Κασαβέτη 4. Το Σάββατο, 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια με ένα κορυφαίο πάρτυ, τοπικούς φορείς, εκπροσώπους από τα media και δημοφιλείς προσωπικότητες, ενώ για τους καταναλωτές, η ενέργεια έφτασε στο ζενίθ με μουσική, δώρα και happenings.
Τα εγκαίνια νέου καταστήματος πραγματοποιήθηκαν παρουσία του κ. Federico Regola, Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας , ενώ ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό στο κοινό και τα στελέχη της εταιρείας. Ο ραδιοφωνικός σταθμός 95.2 Athens DeeJay με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο πλαισίωσαν την εκδήλωση με live αναμετάδοση, ενώ οι παίχτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Δ. Παπαδόπουλος και Μ. Μπακάκης απογείωσαν την ενέργεια της ξεχωριστής ημέρας. Προσωπικότητες από το χώρο των media και του θεάματος έδωσαν επίσης το «παρών», ανάμεσά τους ο Γιώργος Αυτιάς, η Μαρία Κορινθίου, η Ναταλία Δραγούμη, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και πολλοί άλλοι αγαπημένοι celebrities. Οι επισκέπτες του νέου καταστήματος αγκάλιασαν τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της ΖeniΘ, επωφελούμενοι από τη μεγάλη προσφορά των εγκαινίων, κερδίζοντας 3 μήνες δώρο τα πάγια σε ρεύμα και φυσικό αέριο. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμό για να κερδίσουν πλούσια 8 μήνες δωρεάν ρεύμα!
Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε: «Είμαστε ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να μας εμπιστεύονται και δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και φυσική παρουσία στην Αττική. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της υπόσχεσής μας για την πανελλαδική μας επέκταση, βρισκόμαστε εδώ, στην καρδιά της Κηφισιάς, με το πρώτο μας ενεργειακό κατάστημα. Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους καταναλωτές να μας επισκεφτούν και να αναλύσουμε από κοντά τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της ZeniΘ που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες τους, με οφέλη για τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό».
Η εξειδικευμένη ομάδα της ZeniΘ είναι έτοιμη να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες και καθοδήγηση στους πελάτες της Αττικής, για να γνωρίσουν τα καινοτόμα προϊόντα ZeniΘ που ανταποκρίνονται στις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης, τόσο σε φυσικό αέριο όσο και σε ηλεκτρική ενέργεια. Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν το νέο κατάστημα και να επιλέξουν προϊόντα ενέργειας, όπως τα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος POWER HOME PACK και τα πακέτα φυσικού αερίου GAS HOME PACK, που προσφέρουν ενέργεια με ένα προκαθορισμένο ποσό κάθε μήνα. Ακόμη, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές προσφορές και τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες ZeniΘ, όπως η οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ και η υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ, που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους πελάτες της, υφιστάμενους και νέους.


 




 


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης