Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

e-EYDAP: Το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα από την ΕΥΔΑΠ

tags :
e-EYDAP: Το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα από την ΕΥΔΑΠ
Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούμε να επικοινωνήσουμε στο email 1022@eydap.gr
Η ΕΥΔΑΠ, πιστεύοντας πως η πορεία προς την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών της πρέπει να έχει συνεχή ροή, όπως ακριβώς και το νερό της, προχωράει συνεχώς στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της, με μία σειρά ψηφιακής διεκπεραίωσης αιτημάτων.
Στο νέο βίντεο της ενότητας «Μάθετε πώς…» με θέμα «Μάθετε πώς… Nα εγγραφείτε στο eΕΥΔΑΠ, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!», περιγράφονται τα βήματα για την εγγραφή στο eΕΥΔΑΠ, σε ένα περιβάλλον υψηλής ασφάλειας και σύμφωνο με την προστασία προσωπικών δεδομένων. Επίσης, παρουσιάζονται μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΥΔΑΠ.






Κάνοντας εγγραφή στο eΕΥΔΑΠ, υπάρχουν μεταξύ άλλων οι εξής δυνατότητες:
 
•             Απόκτηση πρόσβασης στους λογαριασμούς όλων των παροχών με μία μόνο εγγραφή
•             Επιλογή Λήψης Ηλεκτρονικού Λογαριασμού (eBILL) καταργώντας τον έντυπο και μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα
•             Ενημέρωση χωρίς χρέωση για την έκδοση του λογαριασμού με email ή και sms
•             Ενημέρωση χωρίς χρέωση για μεγάλες καταναλώσεις των παροχών μας με email ή και sms
•             Διόρθωση των στοιχείων των παροχών, σε περίπτωση μεταβολής τους
•             Υποβολή αιτήματος για την υπαγωγή στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ) και στα ειδικά τιμολόγια (φιλανθρωπικό, επαγγελματικό, πολυτεκνικό, υπερηλίκων)

Για να πραγματοποιηθεί η εγγραφή στο eEYΔAΠ, επισκεπτόμαστε το επίσημο website της ΕΥΔΑΠ και επιλέγουμε στην αρχική σελίδα το σχετικό εικονίδιο για το eEYΔAΠ. Έπειτα, επιλέγουμε εγγραφή νέου χρήστη και μεταφερόμαστε αυτόματα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, όπου γίνεται αυθεντικοποίηση των στοιχείων μας με την χρήση των κωδικών μας taxis net.

28

Προχωρώντας στην φόρμα συμπλήρωσης, θα μας ζητηθεί να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας, έναν κωδικό πρόσβασης όπως και τους Αριθμούς Μητρώου ΕΥΔΑΠ σε ακίνητα στα οποία είμαστε ιδιοκτήτες και έχουμε εκμισθώσει, είμαστε ιδιοκτήτες και δεν έχουμε εκμισθώσει ή είμαστε ένοικοι. Εισάγουμε Αριθμούς Μητρώου ΕΥΔΑΠ σε όλα τα πεδία που μας αφορούν.
Αφού ολοκληρώσουμε τα βήματα που περιγράφονται στο βίντεο, έχουμε πρόσβαση στο πεδίο ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΟΥ, στο οποίο εκτός από τα προσωπικά μας στοιχεία εμφανίζονται οι Αριθμοί Μητρώου των παροχών που έχουμε δηλώσει, ενώ μπορούμε να δούμε τον τρέχοντα και παλαιότερους λογαριασμούς μας σε PDF ή να επιλέξουμε να μας αποστέλλεται ηλεκτρονικά μέσω email ή SMS, καταργώντας τον έντυπο λογαριασμό και μειώνοντας το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

906

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούμε να επικοινωνήσουμε στο email 1022@eydap.gr
Το νέο βίντεο της ενότητας «Μάθετε πώς…», με θέμα «Μάθετε πώς… Να εγγραφείτε στο eΕΥΔΑΠ, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!», βρίσκεται ήδη online στα επίσημα κανάλια της ΕΥΔΑΠ στο Youtube, Facebook και Linkedin καθώς και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.eydap.gr. Ακολουθήστε την ΕΥΔΑΠ στα social media για ακόμα περισσότερα videos, tips και χρήσιμες συμβουλές.

www.worldemergynews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης