Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Επόμενος προορισμός… Λάρισα!

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Επόμενος προορισμός… Λάρισα!
Tο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγκαινίασε την Παρασκευή 17 Μαΐου το νέο κατάστημά του στη Λάρισα
Υλοποιώντας με σταθερά βήματα το πλάνο του για γεωγραφική επέκταση σε όλη την Ελλάδα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγκαινίασε την Παρασκευή 17 Μαΐου το νέο κατάστημά του στη Λάρισα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα εξής: 

Με όχημα την ολιστική ενεργειακή εμπειρία που προσφέρει στους καταναλωτές, μέσα από συνδυαστικά προϊόντα για φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα και σύγχρονες υπηρεσίες, το Φυσικό Αέριο απέκτησε ακόμα ένα κατάστημα στην ελληνική περιφέρεια, εξυπηρετώντας τους καταναλωτές σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.
Στο νέο και καινοτόμο κατάστημα του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στη Λάρισα (Ηρώων Πολυτεχνείου 113), το οποίο αντανακλά την ιδιαίτερη αισθητική της εταιρείας και λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες, οι κάτοικοι της πόλης και όλης της Θεσσαλίας μπορούν να ενημερωθούν και να εξασφαλίσουν ανταγωνιστικά συνδυαστικά προϊόντα ενέργειας, που παρέχουν διευρυμένες δυνατότητες, αξιόπιστες λύσεις και μοναδικά προνόμια για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
«Η λειτουργία του νέου μας καταστήματος στην πόλη της Λάρισας μας γεμίζει ικανοποίηση, καθώς το πλάνο της γεωγραφικής μας επέκτασης υλοποιείται βάσει του αρχικού μας χρονοδιαγράμματος για δυναμική παρουσία σε όλη τη χώρα» σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιάννης Μητρόπουλος. «Σε μια χρονιά που το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έχει ήδη καταγράψει ρεκόρ επιδόσεων σε επίπεδο τζίρου, καθαρών κερδών και νέων συμβολαίων, η παρουσία μας στη Λάρισα μας επιτρέπει να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας πλάνου».




www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης