Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συνεργασία Air Liquide και STMicroelectronics στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού

tags :
Συνεργασία Air Liquide και STMicroelectronics στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού
Η συνεργασία αυτή θα ισχυροποιήσει την εμπιστοσύνη μεταξύ της Air Liquide και της ST και θα ενισχύσει τη μακροχρόνια εμπορική τους σχέση
Η Air Liquide και η STMicroelectronics θα συνεργαστούν σε μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την επιτάχυνση της ανάπτυξης ψηφιακών λύσεων για εφαρμογές στη βιομηχανία. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η ST θα υποστηρίξει την Air Liquide στη διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού της παρέχοντας καθοδήγηση και λύσεις, ενώ η Air Liquide θα συνεργαστεί με την ST για την ανάπτυξη τεχνολογιών και λύσεων για βιομηχανικές εφαρμογές. Η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει περαιτέρω την επιχειρηματική σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο εταιρειών τις τελευταίες δεκαετίες.
Μέσα από αυτή τη συνεργασία, οι δύο εταιρείες θα εντοπίσουν τις περιπτώσεις στις οποίες οι τεχνολογίες της ST ανταποκρίνονται καλύτερα σε ανάγκες βιομηχανικές και logistics, ενώ στη συνέχεια θα δημιουργήσουν πρότυπες ψηφιακές λύσεις και θα τις δοκιμάσουν σε επιχειρησιακά περιβάλλοντα της Air Liquide. Οι δύο εταιρείες, δημιουργώντας ένα πρόσφορο έδαφος για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και υιοθετώντας μια συνεργατική προσέγγιση, αποσκοπούν στο να επιταχύνουν την ψηφιακή καινοτομία για χρήσεις στον τομέα της βιομηχανίας. Η Air Liquide και ST έχουν ήδη προσδιορίσει επιλεκτικά ένα σύνολο έργων και ιδεών σε τομείς όπως η παρακολούθηση και διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, η προληπτική συντήρηση και η κυβερνοασφάλεια των βιομηχανικών περιουσιακών στοιχείων.
Η συνεργασία αυτή θα ισχυροποιήσει την εμπιστοσύνη μεταξύ της Air Liquide και της ST και θα ενισχύσει τη μακροχρόνια εμπορική τους σχέση. Πρόκειται για μία σχέση που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες δεκαετίες, με την Air Liquide να προμηθεύει αέρια, υλικά και εξοπλισμό σε εργοστάσια παραγωγής της ST στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Μάλτα, το Μαρόκο, τις Φιλιππίνες και τη Σιγκαπούρη.
Ο Joël Hartmann, Executive Vice President, Digital & Smart Power Technology and Digital Front-End Manufacturing της STMicroelectronics, δήλωσε: «Η ST και η Air Liquide βασίζονται σε μία ήδη ισχυρή και αμοιβαία επωφελή σχέση πολλών χρόνων, θέλοντας να την εξελίξουν ακόμη περισσότερο. Με στόχο να υποστηρίξουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Air Liquide, ενός από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους προμηθευτές μας, θα προσφέρουμε προηγμένες λύσεις που βασίζονται στα προϊόντα και τις τεχνολογίες μας, επιδιώκοντας να επισπεύσουμε την επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος αυτού».
Ο Guy Salzgeber, Αντιπρόεδρος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου Air Liquide, Υπεύθυνος για τις Βιομηχανικές Δραστηριότητες στην Ευρώπη, δήλωσε: «Είμαστε βέβαιοι ότι η ενίσχυση της συνεργασίας με την ST, ένα μακροχρόνια στρατηγικό πελάτη του Ομίλου, θα επιτρέψει την περαιτέρω επιτάχυνση του ψηφιακού μας μετασχηματισμού. Παράλληλα, θα βοηθήσει την ST να ανταποκριθεί καλύτερα στις τεχνολογικές ανάγκες του IoT στον τομέα της βιομηχανίας. Αυτή η πρωτοβουλία αποδεικνύει τη στρατηγική μας για ανοιχτή καινοτομία σε συνεργασία με πελάτες, συνεργάτες από τον ακαδημαϊκό χώρο, προμηθευτές και startup εταιρείες».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης