Δελτία Τύπου

Η ZeniΘ στηρίζει το Street Food Festival 2019 σε 6 πόλεις της Ελλάδας

tags :
Η ZeniΘ στηρίζει το Street Food Festival 2019 σε 6 πόλεις της Ελλάδας
H ZeniΘ αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που επωφελούν τον οικογενειακό προϋπολογισμό, όπως είναι η υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY
H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, στηρίζει με όλη της την ενέργεια το φετινό Street Food Festival σε έξι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις πόλεις της κεντρικής και Bόρειας Ελλάδας από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Η δυναμική εκκίνηση γίνεται με το 1ο Chalkida Street Food Festival, από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, όπου η ZeniΘ θα βρεθεί κοντά στο κοινό σε ένα τριήμερο γεμάτο γευστικές (και όχι μόνο) εκπλήξεις.
Η ZeniΘ θα συμμετέχει ενεργά στη μεγαλύτερη γιορτή γεύσης, ενημερώνοντας το κοινό για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος που παρέχει η εταιρεία πανελλαδικά, καθώς και για τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες για τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της. Ακόμη, οι επισκέπτες του booth της ZeniΘ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διασκεδαστικό διαγωνισμό με πλούσια δώρα, όπου οι μεγάλοι τυχεροί νικητές θα κερδίσουν δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ, ενώ αρκετοί τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν κουπόνια για ένα combo γεύμα ή 1+1 γεύμα δώρο, κερασμένα από τη ZeniΘ!
H ZeniΘ αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που επωφελούν τον οικογενειακό προϋπολογισμό, όπως είναι η υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, η οποία παρέχει εκπτώσεις σε όσους χρησιμοποιούν συνδυαστική ενέργεια από τη ZeniΘ, και φυσικό αέριο και ρεύμα! Ακόμη, η ZeniΘ επιβραβεύει  όλους τους πελάτες της (υφιστάμενους και νέους) με την υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ, η οποία φροντίζει για τις τεχνικές ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης με την αποκατάσταση βλάβης σε υδραυλικές, ηλεκτρολογικές και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, κλειδαριές και υαλοπίνακες- κρυύσταλλα, και με την Οικογενειακή Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ που προσφέρει πρόσβαση σε 3.000 παρόχους υγείας πανελλαδικά με δωρεάν check up και υπηρεσίες υγείας σε προνομιακές τιμές.
Τo 1ο Chalkida Street Food Festival, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου), καθώς και στον πεζόδρομο Καραολή Δημητρίου (πάνω από την παραλία Σουβάλας).
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν  ξεχωριστές γεύσεις από επιχειρήσεις εστίασης, καθώς και προϊόντα τοπικών παραγωγών, ενώ το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί με παράλληλες δράσεις όπως συναυλίες, happenings για τους μικρούς επισκέπτες και φυσικά, μουσική με dj sets.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης