Εντολή στη Vestas για αιολικό πάρκο ισχύος 43 MW στην Ταϊβάν

Εντολή στη Vestas για αιολικό πάρκο ισχύος 43 MW στην Ταϊβάν
Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια και επίβλεψη ανεμογεννητριών 12 V105-3.6 MW
Εντολή από την Foxwell Energy, θυγατρική της Foxlink Group και την TCC Green Energy, θυγατρική της TCC Group για το αιολικό πάρκο των 43 MW στην Ταϊβάν, έλαβε η Vestas.
Ειδικότερα, η εταιρεία σε στενή συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του έργου, ανέφερε ότι είναι σε θέση να προσαρμόσει μια λύση που περιλαμβάνει ανεμογεννήτριες των 100 μέτρων και ειδικούς τόπους καθώς και ένα προσαρμοσμένο πακέτο υπηρεσιών.
Παράλληλα, το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια και επίβλεψη ανεμογεννητριών 12 V105-3.6 MW καθώς και δύο ξεχωριστές συμβάσεις παροχής υπηρεσιών - μια 20ετή συμφωνία παροχής υπηρεσιών AOM 4000 και μια συμφωνία υπηρεσίας AOM 4000 πενταετούς διάρκειας, συμπεριλαμβανομένων και των λύσεων SCADA Vestas Online® Business.
«Ως πάροχος λύσεων βιώσιμης ενέργειας που συνεργάζεται στενά με τους πελάτες μας, είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε τα προϊόντα και τις λύσεις μας για να τους βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσουν τις προκλήσεις του χώρου. Η Vestas είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με τους εγκατεστημένους τοπικούς ιδιοκτήτες έργων όπως η Foxwell Energy και η TCC Green Energy που είναι πρόθυμοι να επεκτείνουν το ανανεώσιμο αποτύπωμα στην Ταϊβάν» δήλωσε ο Clive Turton, Πρόεδρος της Vestas Asia Pacific.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης