Επιχειρήσεις

Health and Safety Awards 2019: Έξι σημαντικές διακρίσεις για τον ΔΕΣΦΑ

tags :
Health and Safety Awards 2019: Έξι σημαντικές διακρίσεις για τον ΔΕΣΦΑ
Ο ΔΕΣΦΑ βραβεύθηκε ως WINNER στον επιχειρηματικό κλάδο «Πετρέλαιο & Πετροχημικά»
Για ακόμη μια χρονιά ο ΔΕΣΦΑ βραβεύθηκε στα “Health and Safety Awards 2019” για τις κορυφαίες πρακτικές, δράσεις και την πολιτική που εφαρμόζει στους τομείς της Υγείας και της Ασφάλειας στο χώρο εργασίας. Ο Διαχειριστής έλαβε έξι διακρίσεις από τις οχτώ κατηγορίες που είχε υποβάλλει υποψηφιότητα, κατά τη διάρκεια  της ειδικής τελετής απονομής που έλαβε χώρα την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 στο Anais Club, στη Βαρυμπόμπη, παρουσία πλήθους επιχειρήσεων, οργανισμών, και decision makers της αγοράς.

Ειδικότερα, ο ΔΕΣΦΑ βραβεύθηκε ως WINNER στον επιχειρηματικό κλάδο «Πετρέλαιο & Πετροχημικά», που σύμφωνα με το θεσμό αποτελεί τη μέγιστη αναγνώριση στη συνολική διαχείριση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία στον κλάδο. Το βραβείο παρέλαβε ο CEO της εταιρείας, κ. N. Battilana.

Παράλληλα, απέσπασε:
  • Βραβείο GOLD «Επενδύουμε στον Άνθρωπο», στην κατηγορία Εκπαίδευση & Ευαισθητοποίηση Προσωπικού. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Π. Θεοδωράκης, Διευθυντής Δραστηριοτήτων Διοικητικών Υπηρεσιών.
  • Βραβείο GOLD «Μετάβαση στον ISO 45001», στην κατηγορία Επικαιροποίηση & Βελτίωση Συστήματος Υγείας & Ασφάλειας. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Σ. Ιωαννίδης, , Διευθυντής Υγιεινής & Ασφάλειας.
  • Βραβείο GOLD «Ολιστική Διαχείριση QHSE», στην κατηγορία Υ&Α και Περιβάλλον. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ι. Χωματάς, Διευθυντής Δραστηριοτήτων Διαχείρισης Έργων.
  • Βραβείο SILVER «Κάθε Γνώμη Μετράει», στην κατηγορία Αποτελεσματική Συμμετοχή Εργαζομένων. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Χ. Σιλαμιανός, Τομεάρχης ΥΦΑ.
  • Βραβείο SILVER «Διαχείριση της Διακινδύνευσης», στην κατηγορία Αξιολόγηση & Παραμετροποίηση Νέων Εργασιακών Κινδύνων. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ε. Δρόσος, Προϊστάμενος Τμήματος Περιβάλλοντος.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Διευθυντής Υγιεινής & Ασφάλειας του ΔΕΣΦΑ, κ. Σ. Ιωαννίδης: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που λαμβάνουμε εκ νέου τις συγκεκριμένες διακρίσεις στον τομέα της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, έναν κομμάτι που αποτελεί σημείο αναφοράς και ιδιαίτερης προσοχής για εμάς στον ΔΕΣΦΑ. Όντας υπεύθυνοι για τη διαχείριση ενός δικτύου συνολικού μήκους 1.454 χιλιομέτρων, τον Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ) Ρεβυθούσας και μεγάλου αριθμού εγκαταστάσεων, στοχεύουμε συνεχώς στην παροχή της κατάλληλης εκπαίδευσης του προσωπικού για θέματα που αφορούν στην υγεία και ασφάλεια, παρακολουθώντας παράλληλα την εξέλιξη των νέων τεχνολογιών με  τελικό στόχο την υιοθέτηση και εφαρμογή τους.»
O ΔΕΣΦΑ ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στα «Health & Safety Awards» ανάμεσα σε πολλούς συμμετέχοντες, μένοντας πιστός στη δέσμευσή του για τη δημιουργία και εφαρμογή ενός πλαισίου πρόληψης επισφαλών καταστάσεων και ατυχημάτων, μέσω της συμμόρφωσης και, όπου είναι δυνατό, της υπερκάλυψης των απαιτήσεων της νομοθεσίας που αφορά την υγεία και ασφάλεια στην εργασία.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης