Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Solar Power Europe και NSEFI της Ινδίας στην ηλιακή ενέργεια

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Solar Power Europe και NSEFI της Ινδίας στην ηλιακή ενέργεια
Η SolarPower Europe και η NSEFI έχουν προσδιορίσει την λειτουργία & συντήρηση (O & M), την ποιότητα εγκατάστασης, την ψηφιοποίηση και την αποθήκευση ως βασικούς τομείς συνεργασίας
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν η SolarPower Europe και η Εθνική Ομοσπονδία Ηλιακής Ενέργειας της Ινδίας (NSEFI) με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας και τη διερεύνηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών για τις ηλιακές εταιρείες στην ευρωπαϊκή και την ινδική αγορά ηλιακής ενέργειας.
«Η Ινδία είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο, που αναμένεται να ξεπεράσει τα 25 GW συνολικής χωρητικότητας το 2018. Πολλά μέλη της SolarPower Europe είναι ήδη ενεργά ή ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την είσοδο στην ινδική αγορά, επομένως είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε μια στενή συνεργασία με το NSEFI. Προσβλέπουμε στην ανταλλαγή γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών προς όφελος τόσο της ευρωπαϊκής όσο και της ινδικής ηλιακής βιομηχανίας», δήλωσε η Walburga Hemetsberger, Διευθύνων Σύμβουλος της SolarPower Europe.
Η SolarPower Europe και η NSEFI έχουν προσδιορίσει την λειτουργία & συντήρηση (O & M), την ποιότητα εγκατάστασης, την ψηφιοποίηση και την αποθήκευση ως βασικούς τομείς συνεργασίας.
Από την πλευρά του, ο Pranav R Mehta, πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ηλιακής Ενέργειας της Ινδίας (NSEFI), πρόσθεσε ότι: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε αυτό το Μνημόνιο Συνεργασίας και συμφωνία συνεργασίας με μια από τις ηγετικές ηλιακές οργανώσεις παγκοσμίως, SolarPower Europe. Έχουμε πάντα μάθει από τις ευρωπαϊκές χώρες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας μέχρι στιγμής, με την Ινδία να καταλαμβάνει θέση μεταξύ των κορυφαίων 5 χωρών παγκοσμίως».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης