Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κατέρρευσε η Σύνοδος Trump – Kim στο Βιετνάμ – Λευκός Οίκος: Δεν υπάρχει συμφωνία για τα πυρηνικά

tags :
Κατέρρευσε η Σύνοδος Trump – Kim στο Βιετνάμ – Λευκός Οίκος: Δεν υπάρχει συμφωνία για τα πυρηνικά
Νωρίτερα και οι δύο είχαν εκφράσει την ελπίδα ότι θα υπάρξει πρόοδος στις συνομιλίες
Κατέρρευσαν οι συνομιλίες μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Kim Jong Un κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους στο Βιετνάμ, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος δεν υπάρχει συμφωνία για τα πυρηνικά.
«Οι δύο ηγέτες συζήτησαν διάφορους τρόπους για να προωθήσουν την αποπυρηνικοποίηση της Βορείου Κορέας και τα οικονομικά θέματα που προκύπτουν από αυτή.
Καμία συμφωνία δεν επιτεύχθηκε σε αυτή τη συνάντηση, αλλά οι ομάδες των δύο ηγετών προσβλέπουν σε μια σύνοδο στο μέλλον» ανέφερε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Sarah Sanders.
Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, το γεύμα εργασίας των Trump – Kim ακυρώθηκε, όπως και μια κοινή τελετή που είχε προγραμματιστεί με τους δύο ηγέτες να επιστρέφουν στα ξενοδοχεία τους.
Είναι χαρακτηριστικό πως πριν την έναρξη της συνάντησης τους ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είχε αναφέρει πως ήταν έτοιμος για την αποπυρηνικοποίηση της χώρας του διαφορετικά όπως είπε, δεν θα ήταν παρών στη συνάντηση
«Εάν δεν ήμουν, δεν θα βρισκόμουν εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Kim την ώρα που και ο Trump έστελνε το μήνυμα ότι δεν βιάζεται και ότι προσδοκούσε σε μια παραγωγική συνάντηση.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης