Τελευταία Νέα
Φυσικό Αέριο

Τεράστια ανακάλυψη κοιτάσματος φυσικού αερίου της Repsol στην Ινδονησία

Τεράστια ανακάλυψη κοιτάσματος φυσικού αερίου της Repsol στην Ινδονησία
Η Repsol είναι ο φορέας εκμετάλλευσης του μπλοκ με ποσοστό συμμετοχής. Η Petronas κατέχει επίσης ποσοστό 45%, ενώ η Moeco κατέχει το υπόλοιπο 10%
Τεράστια ανακάλυψη κοιτάσματος φυσικού αερίου πραγματοποίησαν στην Ινδονησία η Repsol και οι συνεταίροι της Petronas και Moeco, η οποία είναι η μεγαλύτερη στη χώρα σε ηλικία 18 ετών και ένα από τα δέκα μεγαλύτερα ευρήματα στον κόσμο τους τελευταίους 12 μήνες.
Σύμφωνα με τη δήλωση της ισπανικής εταιρείας, η ανακάλυψη εκτιμάται ότι περιέχει τουλάχιστον 2 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια (56,6 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα).
Ειδικότερα, η Repsol είναι ο φορέας εκμετάλλευσης του μπλοκ με ποσοστό συμμετοχής. Η Petronas κατέχει επίσης ποσοστό 45%, ενώ η Moeco κατέχει το υπόλοιπο 10%.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η Repsol θα συνεχίσει τις ερευνητικές εργασίες τους επόμενους μήνες με μια επιπλέον προγραμματισμένη εκτίμηση.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η Ινδονησία είναι το επίκεντρο των επενδύσεων έρευνας της Repsol στη Νοτιοανατολική Ασία. Η εταιρεία κατέχει αρκετές αδειοδοτήσεις στην ξηρά και την ανοικτή θάλασσα στη Σουμάτρα και σχεδιάζει σημαντικές δραστηριότητες την προσεχή διετία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης