Τελευταία Νέα
Παρενέργειες

Tην ουρά στα σκέλια ο Ερντογάν μετά τις απειλές Trump - Το background Αποστολάκη

Tην ουρά στα σκέλια ο Ερντογάν μετά τις απειλές Trump - Το background Αποστολάκη
Συναινετικός ο Σουλτάνος μετά το tweet Τrump
Στενοχωρημένος δήλωσε ο Ερντογάν στο κοινοβούλιό του για το tweet Trump περί καταστροφής της τουρκικής οικονομίας αν οι Τούρκοι πειράξουν τους Κούρδους.
Ο Σουλτάνος έφερε σαν προτεραιότητά του την μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους και προσπάθησε να εξομαλύνει το κλίμα αναφερόμενος στην συμφωνία που έχει γίνει με τις ΗΠΑ να προστατεύσουν τις όποιες διαφορές τους σε σχέση με τις εξελίξεις στο συριακό έδαφος.
Επί της ουσίας ο Ερντογάν έδειξε ότι βάζει την ουρά στα σκέλια και αυτό μπορεί να είναι μια πρόγευση για την δυναμική των ΗΠΑ στα ζητήματα εν γένει της περιοχής και ειδικά σε εθνικά θέματα της χώρας μας και την στάση των Τούρκων για παράδειγμα σε σχέση με τους υδρογονάνθρακες και την ΑΟΖ.
Κάποιοι μιλούν για στάση Αμερικής στην γραμμή Ποντίου Πιλάτου και τοποθέτηση Αποστολάκη με στόχο να διαχειριστεί κρίση.
Ο ίδιος ο νέος ΥΕΘΑ πάντως το πρώτο πράγμα που έσπευσε να κάνει ήταν να δώσει μύνημα ειρήνης προς την Τουρκία.
O Αποστολάκης πάντως χρεώνεται στο βαθύ ΠΑΣΟΚ και είχε αποστρατευθεί πριν το 2010 για να επανέλθει στο στράτευμα επί Βενιζέλου.
Πολλά λέγονται για το ποιός μεγάλος έχει υποδείξει την προαγωγή του, πάντως η επίθεση Μητσοτάκη σήμερα σε σχέση με το background Σπαντιδάκη επί 7ετίας τον έφερε για τα καλά στο προσκήνιο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης