Επικαιρότητα

Δήλωση του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ για την απώλεια του Δ. Σιούφα

Δήλωση του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ για την απώλεια του Δ. Σιούφα
«Ο Δημήτρης Σιούφας έχτισε μια πολιτική παρακαταθήκη που θα είναι πάντα εδώ να τον υπενθυμίζει και να τον ανακαλεί στις σκέψεις μας όποτε αυτό χρειάζεται» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Καββαθάς
Σε δήλωση για την απώλεια του Δημήτρη Σιούφα, προχώρησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθάς:
«Υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις ανθρώπων στην πολιτική όπου η προσωπικότητα υπερβαίνει επιμέρους διαφορές και η όποια διαφωνία δεν οδηγεί σε σύγκρουση, αλλά γίνεται εποικοδομητική συνεργασία και φέρνει αποτελέσματα. Ο Δημήτρης Σιούφας υπήρξε ένας πολιτικός με όραμα και πίστη στον ορθολογισμό και την πραγματικότητα. Από την θεσμοθέτηση του συνδικαλιστικού πόρου που έδωσε οικονομική αυτοτέλεια στις θεσμικές εκφράσεις για το μικρό επιχειρείν έως την καθοριστική του συμβολή στη δημιουργία του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, ο Δημήτρης Σιούφας είχε περίτρανα αποδείξει πως η πολιτική δεν μπορεί να λειτουργήσει ικανοποιητικά χωρίς τη συνεργασία, τον διάλογο και την αμοιβαία εμπιστοσύνη η οποία δομείται με σχέσεις ειλικρίνειας και σεβασμού. Ο Δημήτρης Σιούφας έχτισε μια πολιτική παρακαταθήκη που θα είναι πάντα εδώ να τον υπενθυμίζει και να τον ανακαλεί στις σκέψεις μας όποτε αυτό χρειάζεται.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος, τόσο εμού προσωπικά όσο και των μελών του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ για τον χαμό του Δημήτρη Σιούφα. Ο πολιτικός κόσμος της χώρας έγινε σίγουρα φτωχότερος.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε!»
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης