Τελευταία Νέα
Παρενέργειες

Τι συμβαίνει αλήθεια στον Δημήτρη Κούτρα;

Τι συμβαίνει αλήθεια στον Δημήτρη Κούτρα;
Μια ανεξήγητη μαζική πώληση μετοχών του Ελλακτωρα
Nα γιατί υποχώρησε η μετοχή του Ελλάκτωρα. Ο κ. Δημ Κούτρας πούλησε 6 εκατ μετοχές προς 1,25 ευρώ και έβαλε στην τσέπη 7,5 εκατ ευρώ.
Και σημειωτέον ότι πουλάει στα 1,25 ευρώ ενώ είχε απορρίψει προσφορά 2 ευρώ ανά μετοχή από τους Καλλιτσάντσηδες.
Ισως τώρα βρει τα κεφάλαια για να αγοράσει και το 20% της Ιντρακάτ!
Οι κινήσεις αυτές πάντως δεν έχουν εξήγηση, καθώς οι μετοχές με τον τρόπο που έγινε η πώληση πιέστηκαν, την στιγμή μάλιστα που θετικά νέα για τον όμιλο αφορούσαν την απορρόφηση του Ανέμου.

Μέσω δύο πακέτων που διακινήθηκαν στις 14:13 σήμερα, στις 10 Ιανουαρίου 2018, ο Δημήτρης Κούτρας πούλησε το 3,4% του Ελλάκτωρα.
Αγοραστής, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η Amber Capital.
Ειδικότερα, διακινήθηκε πακέτο 5,73 εκατ. τεμαχίων στην τιμή των 1,25 ευρώ, συνολικής αξίας 7,162 εκατ. ευρώ και ένα δεύτερο στην ίδια τιμή, 270 χιλ. τεμαχίων συνολικής αξίας 337 χιλ. ευρώ.
Μετά το πακέτο, η μετοχή σημείωσε άλμα, κλείνοντας στο +8,94% και στα 1,34 ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως η Amber Capital είχε πουλήσει στους αδελφούς Καλλιτσάντση το 5,25% στα 2,15 ευρώ ανά μετοχή, με αποτέλεσμα η πλευρά Καλλιτσάντση να πάρει τον έλεγχο του διοικητικού συμβουλίου.
Ο κ.Κούτρας όπως έχει ανακοινωθεί «μετακόμισε» στην Ιντρακόμ Κατασκευές, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει αγοράσει το πακέτο του 20% των μετοχών.
Μένει να δούμε αν μετά την πώληση των παραπάνω μετοχών θα κάνει την αγορά.
Επίσης τονίζεται πως πριν από ένα χρόνο είχε απορρίψει πρόταση από τους αδελφούς Καλλιτσάντση για αγορά στα 2 ευρώ ανά μετοχή.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης