Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη της καγκελαρίου Merkel

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη της καγκελαρίου Merkel
Συγκεντρώσεις και πορείες από τις 06:00 σήμερα το πρωί απαγορεύει η αστυνομία
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχει λάβει η ελληνική αστυνομία για την άφιξη και την επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας στην Αθήνα, Angela Merkel.
Επί ποδός θα βρίσκονται πάνω από 2.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, ενώ προβλέπεται και κλείσιμο δρόμων κατά τις μετακινήσεις της καγκελαρίου.
Η Αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση συγκεντρώσεων και πορειών από τις 06:00 σήμερα το πρωί έως τις 16:00 αύριο το απόγευμα  για λόγους δημόσιας ασφάλειας ενώ θα τεθούν σε ισχύ και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα γίνονται σταδιακά και ανάλογα με το πρόγραμμα της καγκελαρίου.
Υπενθυμίζεται πως η κα.Merkel θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 17.30 και στις 18.10 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Την Παρασκευή 11/1 στις 9.45 το πρωί η κα.Merkel  θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στις 10.00 θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Γερμανική Σχολή της Αθήνας και θα έχει συνάντηση με Έλληνες καλλιτέχνες, επιστήμονες, διανοούμενους και εκπροσώπους γερμανικών και ελληνικών επιχειρήσεων ενώ στις 14.00 θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η καγκελάριος θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 16.30.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης