Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Θέμα ωρών η κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου

Θέμα ωρών η κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου
Ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε ότι και εκείνοι αναμένουν την αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το καθοριστικό ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου, με όλες τις ενδείξεις να συνηγορούν στο γεγονός ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί σήμερα και προτού ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχωρήσει στις αυριανές ανακοινώσεις.
Από την κυβέρνηση εξακολουθούν να...δημιουργούν κλίμα αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα νέο κυβερνητικό μείγμα- από την παρούσα Βουλή- σε περίπτωση ρήξης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Τον τόνο έδωσε σήμερα ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, λέγοντας σε συνέντευξή του στον Άλφα 9,89, ότι: «Υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία τόσο για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών όσο και αυτή που εξασφαλίζει την πλειοψηφία της κυβέρνησης με οποιαδήποτε μορφή της. Υπάρχει η δυνατότητα (για την δημιουργία νέου σχήματος κυβερνητικού συνασπισμού σε περίπτωση ρήξης με τους ΑΝΕΛ) πηγαίνοντας σαφέστατα ένα βήμα μπροστά από τα περί κυβέρνησης ανοχής που ήταν η «γραμμή» των προηγούμενων ημερών.
Όπως ανέφερε, «όταν αμφισβητείται η κυβερνητική πλειοψηφία, το Σύνταγμα προβλέπει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Ευτυχώς που είναι συγκεκριμένα και δεν είναι στην ευκαιρία του καθενός να τα εφευρίσκει και να τα ερμηνεύει όπως θέλει». Για να προσθέσει ότι « αν υπάρχει κάποια αμφισβήτηση από τον οποιοδήποτε, τότε μπορεί να ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες και το αποτέλεσμα δεν θα αμφισβητηθεί».
Ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε ότι και εκείνοι αναμένουν την αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. «Πάρα πολλά είναι αυτά τα οποία έχουν διαρρεύσει, έχουν ειπωθεί, έχει αφήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος να εννοηθούν. Περιμένουμε και εμείς την κοινοβουλευτική ομάδα της Τετάρτης», ανέφερε.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης