Επιχειρήσεις

Συμφωνίες συνεργασίας της CNOOC με εννέα μεγάλες πετρελαϊκές

Συμφωνίες συνεργασίας της CNOOC με εννέα μεγάλες πετρελαϊκές
Συμφωνίες με τις Chevron, ConocoPhillips, Equinor, Husky, KUFPEC, Roc Oil, Shell, SK Innovation και Total
Η China National Offshore Oil Corporation (CNOOC) έχει υπογράψει συμφωνίες στρατηγικής συνεργασίας με 9 διεθνείς εταιρείες πετρελαίου και συγκεκριμένα με τις Chevron, ConocoPhillips, Equinor, Husky, KUFPEC, Roc Oil, Shell, SK Innovation και Total.
Με βάση τις συμφωνίες, οι περιοχές στρατηγικής συνεργασίας εντοπίζονται στην υπεράκτια περιοχή της λεκάνης απορροής του ποταμού Περλ, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής Α και της περιοχής Β (οι υπάρχουσες περιοχές εκμετάλλευσης εξόρυξης και οι περιοχές συμβάσεων δεν περιλαμβάνονται).
Ο χώρος Α είναι περίπου 15.300 τετραγωνικά χιλιόμετρα, με βάθος νερού 80-120 μέτρα και ανοικτός μόνο για τα βαθιά στρώματα. Ο χώρος B είναι περίπου 48.700 τετραγωνικά χιλιόμετρα, με βάθος νερού 500-3.000 μέτρα και ανοιχτός για όλα τα στρώματα.

Οι συμφωνίες θα διευκολύνουν τη δημιουργία μιας μακροπρόθεσμης και σταθερής συνεργασίας και θα μοιράζονται τις αναπτυξιακές ευκαιρίες στις περιοχές στρατηγικής συνεργασίας, δημιουργώντας συνθήκες για την τελική υπογραφή των συμβάσεων.
Η CNOOC Limited, ως ανεξάρτητη εταιρεία έρευνας και παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου, είναι το όχημα μέσω του οποίου η CNOOC ασχολείται με την εξερεύνηση, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης