Τελευταία Νέα
Διεθνή

Baker Hughes: Μειώθηκαν οι εξέδρες εξόρυξης πετρελαίου λόγω υποχώρησης των τιμών

tags :
Baker Hughes: Μειώθηκαν οι εξέδρες εξόρυξης πετρελαίου λόγω υποχώρησης των τιμών
Οι πλατφόρμες πετρελαίου μειώθηκαν κατά τρεις την εβδομάδα έως τις 21 Νοεμβρίου, με το συνολικό αριθμό  να υποχωρεί σε 885
Οι αμερικανικές επιχειρήσεις ενέργειας μείωσαν την περασμένη εβδομάδα τις εξέδρες εξόρυξης πετρελαίου για πρώτη φορά μετά από τρεις εβδομάδες καθώς οι τιμές του αργού υποχώρησαν στο χαμηλότερο επίπεδο τους σε διάστημα ενός έτους.
Οι πλατφόρμες πετρελαίου μειώθηκαν κατά τρεις την εβδομάδα έως τις 21 Νοεμβρίου, με το συνολικό αριθμό  να υποχωρεί σε 885, σύμφωνα με στοιχεία της Baker Hughes.
Μετά τις προσθήκες της εξέδρας στα 5 κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου, οι εταιρείες έχουν προσθέσει 22 σκάφη μέχρι τώρα αυτό το τρίμηνο.
Η Baker Hughes ανακοίνωσε την εβδομαδιαία έκθεση δύο μέρες νωρίτερα λόγω των αργιών στις Η.Π.Α. των Ευχαριστιών.
Η καταμέτρηση των σταθμών στις ΗΠΑ, ένας πρώϊμος δείκτης μελλοντικής παραγωγής, είναι υψηλότερος από ό, τι πριν από ένα χρόνο, όταν δραστηριοποιούνταν 747 μονάδες, καθώς οι εταιρείες ενέργειας δαπάνησαν περισσότερα φέτος για να αυξήσουν την παραγωγή για να επωφεληθούν από τις τιμές που είναι υψηλότερες το 2018 από το 2017.
Τα συμβόλαια αργού πετρελαίου των Η.Π.Α. διαπραγματεύθηκαν πάνω από 55 δολ. το βαρέλι την Τετάρτη 21/11/2018, αφού υποχώρησαν στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2017 νωρίτερα την εβδομάδα καθώς δέχθηκαν πιέσεις λόγω των ανησυχιών για την παγκόσμια αγορά.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το 2019 και το 2020 διαπραγματεύθηκαν και κάτω από 56 δολ.
Η εταιρεία Cowen & Co των ΗΠΑ για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι οι εταιρείες εξερεύνησης και παραγωγής (E & P) θα αυξήσουν κατά 25% φέτος τις προγραμματισμένες κεφαλαιουχικές δαπάνες.
Η Cowen ανέφερε ότι οι E & Ps αναμένεται να ξοδέψουν συνολικά 90δισεκατομμύρια δολάρια το 2018 σε σχέση με προβλεπόμενες δαπάνες 72,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2017.
Οι αναλυτές της Simmons & Co, εμπειρογνώμονες ενέργειας στην τράπεζα επενδύσεων των Ηνωμένων Πολιτειών Piper Jaffray, προβλέπουν αυτή τη βδομάδα ότι ο μέσος όρος εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου θα διαμορφωθεί από 876 το 2017 σε 1.031 το 2018, 1.092 το 2019 και 1.227 το 2020.
Σε ετήσια βάση, ο συνολικός αριθμός των εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου που δραστηριοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν κατά μέσο όρο 1.027.
Οι περισσότερες εγκαταστάσεις παράγουν τόσο πετρέλαιο όσο και φυσικό αέριο.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης